Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 5/4 στους Τοξότες…

Δεν υπάρχουν σχόλια


Σας καλούμε στην τριακοστή πρώτη (31η) εθελοντική αιμοδοσία του έτους.

Επιστρέφουμε μετά από ένα εξάμηνο στην πιο παλιά οργανωμένη εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας του Νομού Ξάνθης

Απογευματινή αιμοδοσία την Τετάρτη 5 Απριλίου από τις 16:00 έως τις 20:30 στους Τοξότες στην αίθουσα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Τοξοτών.

Προσφέρουμε το αίμα μας λοιπόν για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά… και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Επιστρέφουμε μετά από πολλά έτη στο δημοτικό διαμέρισμα Πετεινού του Δήμου Αβδήρων προσπαθώντας να επαναιδρύσουμε την ομάδα των εθελοντών αιμοδοτών της περιοχής με την συμπαράσταση τόσο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετεινού όσο και του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ Πετεινού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πετεινού.

Απευθυνόμαστε λοιπόν όχι μόνο στους εθελοντές αιμοδότες των Τοξοτών αλλά και της Γαλάνης, του Τυμπάνου, της Θαλασσιάς, του Αγίου Αθανασίου, του Νέου Ολβίου και του Παραδείσου, όπως και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη επιθυμεί να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες.

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνουν τα κινητά συνεργεία αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές της περιφέρειά μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

Ο Πρόεδρος

  • Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

Η Γεν. Γραμματέας

Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου













Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου