Η σχέση ύψους, βάρους και επιτυχίας στο άλλο φύλο: Ποιο ύψος άντρα προτιμούν οι περισσότερες Γυναίκες

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το… ύψος τελικά αποδεικνύεται ότι «μετράει» για το γυναικείο φύλο. Τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, που «χρυσώνει το χάπι» για τους ψηλούς.

Όπως υποστηρίζει οι ψηλοί άνδρες έχουν μεγαλύτερη πέραση στις γυναίκες, ενώ οι πολύ κοντές γυναίκες βρίσκουν δυσκολότερα σύντροφο σε σχέση με τις ψηλές.

Ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή ψυχολογίας Ντέηβιντ Φρέντερικ του Πανεπιστημίου Τσάπμαν της Καλιφόρνια, διαπίστωσαν ότι οι κοντοί άνδρες έχουν κατά μέσο όρο πέντε σεξουαλικές συντρόφους στη ζωή τους, έναντι επτά έως οκτώ των ψηλών.

Η έρευνα, που έγινε μεταξύ περίπου 60.000 ετεροφυλόφιλων ανδρών και γυναικών ηλικίας 30 έως 44 ετών, επιβεβαίωσε ότι οι γυναίκες τείνουν να προτιμούν άνδρες ψηλότερους από τις ίδιες.

Από άποψη βάρους, οι άνδρες με μεσαίο δείκτη σωματικής μάζας (αναλογία βάρους προς ύψος) είναι αυτοί με τις περισσότερες «επιτυχίες». Οι πολλοί λεπτοί άνδρες, με βάρος κάτω του κανονικού, φαίνεται πως τα πάνε χειρότερα από όλους, κάτι που ισχύει επίσης για τις λιποβαρείς γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου