Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του ο Τιμούρ Χουσεϊνογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Την περασμένη εβδομάδα η παράταξη Τσέπελη ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στο δυναμικό της ο Χουσεϊν Χουσεΐνογλου, Καθηγητής Αγγλικών, αναφέροντας ότι είναι αδερφός του γιατρού Τιμούρ Χουσεΐνογλου, ο οποίος είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μελισσόπουλου στις δημοτικές εκλογές το 2019!

Με δήλωση του ο Τιμούρ (δημοσιεύτηκε στο χθεσινό μας φύλλο), διαχωρίζει και ξεκαθαρίζει τη θέση του:

“Χρησιμοποιούν το όνομα μου και την επαγγελματική μου ιδιότητά προσδοκώντας την εμπλοκή και σύνδεσή μου με την υποψηφιότητα του αδερφού μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές…

…Επειδή επιχειρούν να με υποκαταστήσουν αφήνοντας υπονοούμενα και συνδέοντας το όνομά μου με καταστάσεις και χώρους που ουδεμία σχέση έχω και δεν πρόκειται ποτέ να υποστηρίξω και επειδή εγώ έχω μάθει να μην πουλάω ανθρώπους, φίλους, συνειδήσεις και “πιστεύω”, δηλώνω πως ΣΤΗΡΙΖΩ με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα δημοτική παράταξη ΞΑΝΘΗ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Σάββα Μελισσόπουλο, ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης!”

Ο Τιμούρ Χουσεϊνογλου μίλησε στη χθεσινή πρωινη ενημερωτική εκπoμπή του STAR 88,8 fm και στον Κοσμά Γεωργιάδη:

-Κάνατε αυτή την τοποθέτηση με αφορμή την υποψηφιότητα του αδελφού σας με την παράταξη Τσέπελη και την ανακοίνωση του νυν δημάρχου  αναφέροντας το όνομα σας και την επαγγελματική σας  ιδιότητα.Γιατί αναφέρει το όνομα σας; Εχετε σχέση με την υποψηφιότητα του αδελφού σας;

“Η αντίδραση μου έγινε μετά από σκέψη και αρκετή υπομονή. Μετά την ανάρτηση του κ. Τσέπελη, κάποια μέσα ενημέρωσης το ανέφεραν συστηματικά. Αυτό δεν είναι  ηθικό για πολλούς  λόγους. Μειώνει τον αδελφό μου που είναι μια προσωπικότητα, έχει το χαρακτηρα του και τη δική του πορεία στην Ξάνθη. Επέλεξε να θέσει την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό του Μανώλη Τσέπελη. Αυτός έχει την ευθύνη γι’ αυτό. Μόνο να μη χρησιμοποιηθεί. Με την ανακοίνωση του κυρίου Τσέπελη μέχρι την τελευταία πρόταση δεν έχω κανένα θέμα. Όμως ότι χρησιμοποιεί το όνομα μου δεν ωφελεί κανέναν. Ειδικά τον αδελφό μου.

Εχω μια πορεία 13 ετών στο δημοτικό συμβουλιο. Είμαι πάντα στην αντίθετη πλευρά. Δεν έχω  κρυψει  τίποτα, ούτε έχω μασήσει τα λόγια μου ποτέ. Με ποια λογική και με ποια επιχειρήματα προσπαθούν να στήσουν κάτι  το οποίο δεν υφίσταται.  Να με τραβήξουν στην αντίθετη πλευρά που πολεμάω εδω και τόσα χρόνια και να ρίξουν στη δικια μου “σκια” τον αδελφό μου που θα είναι πρώτη φορά υποψήφιος και τον καταρρακώνουν με αυτόν τον τρόπο”

-Πολεμάτε το πολιτικό σύστημα στο Δημο Ξάνθης αναφέρατε στη γραπτή δήλωση σας. Γιατί το πολεμάτε;

“Μόνο πολιτικό σύστημα δεν είναι. Ολοι γνωρίζουμε τι είναι.  Είναι ένα σύστημα κολλητών και απευθείας αναθέσεων. Χωρίς κανένα έργο στην πόλη μας. Η Ξάνθη είαν σήμερα η φτωχότερη και η πιο υποανάπτυκτη πόλη της Ελλάδας.”

-Πως θα θέλατε το δήμο Ξάνθης;

“Θέλουμε ένα δήμο να κάνει έργα, να βελτιώσει την πόλη, την καθημερινότητα και πρόνοια των πολιτών.”

-Θα είστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

“Θα είμαι δίπλα στη δημοτική παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου  αλλά σε άλλο ρόλο. Δεν θα είμαι υποψήφιος. Στηρίζω σαφέστατα  το συνδυασμό “Ξάνθη Μπροστά” με υποψήφιο δήμαρχο το Μελισσόπουλο”

-Γιατί ο Ξανθιώτης να ψηφίσει το Σάββα Μελισσόπουλο και όχι καποιον αλλον;

“Γιατί οι υπόλοιποι έχουν δοκιμαστεί. Στο συνδυασμό Μελισσόπουλου υπάρχει ένα πλάνο, ένα όραμα. Εχει αξιόλογα άτομα, νέους ανθρώπους, που δεν έχουν δοκιμαστεί. Βέβαια όλα κρίνονται  μέσα στο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου