Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με Τσέπελη, ο Οραματιστής δημοτικός σύμβουλος Ματθαίος Σαββίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Για μένα προσωπικά τόσο ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης, όσο και ο Δήμαρχος Τσέπελης και φυσικά και ο "άφαντος" βουλευτής που λέγεται Σπύρος Τσιλιγγίρης, είναι πολύ "λίγοι" για έναν Ματθαίο Σαββίδη!! Ελάχιστοι....

Ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Ξάνθης και γιατρός Ορθοπεδικός Ματθαίος Σαββίδης, δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης που είχε εκλεγεί με την παράταξη του Μπάμπη Δημαρχόπουλου στις δημοτικές εκλογές του 2019 και διετέλεσε μάλιστα και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης την 2ετία 2020 και 2021, είπε και επίσημα στις 10.30 το βράδυ της Μ. Πέμπτης σε καφέ στον πεζόδρομο της Μ. Βόγδου απέναντι από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας το τελικό "ΝΑΙ" και κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, αλλά αυτήν τη φορά με την παράταξη του Δήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

   Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ραντεβού είχε κλειστεί από το πρωί της Μ. Πέμπτης για το βράδυ μετά την εκκλησία όπως και έγινε μάλιστα μέσα σε.ιδιαίτερα.... πανηγυρικό χαρακτήρα και μεγάλη παρέα υποστηριχτών του Δημάρχου Τσέπελη στην οποία μάλιστα παραβρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης και οργανωτής του προεκλογικού αγώνα Μανώλης Φανουράκης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Σπύρος Τσιλιγγίρης, στελέχη του δημάρχου, κουμπάροι και φίλοι του γιατρού  και μέλη του Δ.Σ του Λεύκιππου, μετά...συζύγων, οι περισσότεροι. 

    Βέβαια λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη η προσχώρηση του Ματθαίου Σαββίδη στην παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης από την περίοδο ακόμη που ήταν ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης και ειδικότερα όταν το Κολυμβητικό Τμήμα του Λεύκιππου Ξάνθης ήταν το μόνο που πήρε και λειτούργησε γραφεία στο κτίριο του Αρίωνα στην πισίνα, ωστόσο η συνάντηση της Μ. Πέμπτης επισημοποίησε την συνεργασία, προκειμένου να ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν την επίσημη  ανακοίνωσης του Στράτου Κοντού που αναμένεται για την 2η Πάσχα, αλλά και την επιστολή του γιατρού και πρώην δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Χουσείνογλου Τιμούρ που ανοιχτά στήριξε την παράταξη "ΞΑΝΘΗ -Μπροστά" και υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης τον Σάββα Μελισσόπουλος. 

Και βέβαια - αν και η προσωπική μου θέση δεν παίζει κανέναν ρόλο στον τομέα αυτό .- θεωρώ παντελώς λάθος το μέχρι σήμερα "επικοινωνιακό" κομμάτι της υποψηφιότητας του  Στράτου Κοντού παρά την μεγάλη συμπάθεια που του έχω. Αλλά σε μια καθαρά "οικογενειακή" υπόθεση πλέον, θεωρώ τον εαυτό μου .. τέταρτο και πέμπτο για να σχολιάσω οτιδήποτε πλην της καλής επιτυχίας που του ευχήθηκα ήδη. 

ΜΜΕ και ειδικά ραδιόφωνα και site η Ξάνθη έχει πολλά, οπότε σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον, σίγουρα δεν θα υστερήσει ο Στράτος που ήδη έχει κάνει και σημαντική προεργασία με "ειδικούς" επικοινωνιολόγους,  ο δε Αλέκος Κοντός ως πρώην βουλευτής έχει και μεγάλη εμπειρία για προεκλογικούς αγώνες.  Οπότε περιττεύουν τα υπόλοιπα...

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο  ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ 

Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Η προσωπική μου θέση που δεν είναι καινούργια, αλλά διατύπωσα και στον ίδιο τον Ματθαίο από την επομένη των εκλογικών αποτελεσμάτων των εκλογών του 2019 αλλά και δημόσια από την "Ανοιχτή γραμμή" 

Ο Ματθαίος Σαββίδης θα ήταν ιδανικό για την Ξάνθη να τεθεί την επομένη κι όλας της ήττας του Μπάμπη Δημαρχόπουλου επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και να είναι και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης που θα έδινε ¨πνοή¨ στην πόλη. Γιατί είναι ικανότατος, μαχητής και "γεννημένος΄για αρχηγός.

Ανεξάρτητα λοιπόν αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την προσωπική επιλογή του Ματθαίου Σαββίδη που είχε κατέβει υποψήφιος και με την παράταξη Πούλιου στις εκλογές του 2010 και κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές του 2019 υποψήφιος με τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο, δεχόμενος μάλιστα τότε και πολλές προσωπικές λοιδορίες, ύβρεις και επιθέσεις για την επιλογή του αυτή από υποστηριχτές του Δήμαρχου Τσέπελη .

Ο γνωστός γιατρός ορθοπεδικός Ματθαίος Σαββίδης είναι ένα ικανότατο άτομο κι αυτό φάνηκε με την ίδρυση του Λεύκιππου που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κάνει άλματα στο μπάσκετ και όχι μόνο, ενώ παράλληλα ίδρυσε και Κολυμβητικό Τμήμα με μεγάλη επιτυχία στον σύλλογο. Που αξίζει στη Ξάνθη.

Και τόσο ο πρώην Δήμαρχος Μπάμπης όσο και ο νυν Δήμαρχος Τσέπελης, είναι πολύ "λίγοι" για έναν Ματθαίο Σαββίδη!

Και το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον "άφαντο" βουλευτή που ακούει στο όνομα Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Εγώ προσωπικά λοιπόν ως Πάνος Παπαδόπουλος έχω περάσει πολλές προσωπικές και μοναδικές στιγμές με τον Ματθαίο Σαββίδη και που θα μου μείνουν αξέχαστες...- Άλλωστε αν αγαπάς ένα άτομο, θα πρέπει να σέβεσαι και τις επιλογές του.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ονειροπόλο και κατακτητή Ματθαίο Σαββίδη, γιατί αξίζει στη Ξάνθη και τους Ξανθιώτες.

Άλλωστε το ότι την είδηση μου την έδωσε "δικό του"άτομο και αποκλειστικά μάλιστα από το πρωί για την συνάντηση σημαίνει ότι η εκτίμηση είναι αμοιβαία...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου