Την Πέμπτη 6/4 ή την Παρασκευή 7/4, δίνει και επίσημα όλα τα ψηφοδέλτιά της στην ΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Όλα δείχνουν ότι στις εκλογές της 21ης Μαίου, η Μαίρη Τσιακίρογλου  με την δυναμική που έχει και το εντυπωσιακό ξεκίνημά της, θα είναι η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην πολιτική ιστορία της Ξάνθης!!!! 

Την Πέμπτη 6/4 ή την Παρασκευή 5/4 το αργότερο, δίνει και επίσημα τα ψηφοδέλτιά της η Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα και φυσικά και στην Περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και στη Ξάνθη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η καθυστέρηση καθυστερεί στο πρόβλημα που υπάρχει με μια γυναίκα στο Νομό Έβρο ενώ για την Π.Ε. Ξάνθης το ψηφοδέλτιο είναι ήδη γνωστό εδώ και μια βδομάδα με τους Σπύρο Τσιλιγγίρη (βουλευτής), Δημήτρη Σαλτούρο (τα κατάφερε πάλι "κόβοντας" τον Ζαγναφέρη λόγω .... Παντελεήμονα) και μοναδικό φρέσκο πρόσωπο την Πρόεδρο του ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου που έχει ήδη ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση όχι μόνο στην νεολαία και στις γυναίκες, αλλά και στους μεγαλύτερους.

Mάλιστα τελευταία δημοσκόπηση την εμφανίζει με διαφορά μπροστά κι όλα δείχνουν οτι στις εκλογές της 21ης Μαίου ίσως η Ξάνθη για πρώτη φορά στην πολιτική της ιστορία εκλέξει γυναίκα βουλευτή. 

Αίσθηση και συγχρόνως απογοήτευση προκαλεί η απόφαση του Μαξίμου να βάλει στο ψηφοδέλτιο τον γνωστό Γιουσούφ, ενώ το ψηφοδέλτιο συμπληρώνει  η Χιουμεϊρά Αμετ Ογλού – γυναικολόγος ιατρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου