Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Στις 24 Μαΐου, αναγκαστικά στον Βόλο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Την Τετάρτη 24 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Metropolis 95,5, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, τον οποίο θα φιλοξενήσει… αναγκαστικά ο Βόλος, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής:

«Η ημερομηνία είναι 24 του μηνός, η πρόταση από την ΕΠΟ έγινε χθες, η ανταπόκριση του κ. Μπέου ήταν άμεση, αλλά με 400 προσκλήσεις. Θέλουμε περισσότερο κόσμο για να μην υποστούμε όλοι την πίεση από φιλάθλους που θέλουν να δουν αυτό το σημαντικό ματς. Η ημερομηνία “κλείδωσε” εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Το αποδέχθηκαν όλοι. Υπάρχει και παρέμβαση του Μπαλτάκου, ώστε με την συνδρομή της αστυνομίας να βάλουμε λίγο παραπάνω κόσμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αναγκαστικά πάμε Βόλο. Για ακόμη μία φορά ταλαιπωρούμε τον κόσμο και βέβαια η ευθύνη δεν είναι δική μας όπως προσπαθούν κάποιοι να περάσουν. Το καταναγκαστικό να πάμε στον Βόλο με 400 προσκλήσεις δεν έχει να κάνει με εμάς, αλλά με την αδυναμία της αστυνομικής διεύθυνσης να προστατεύσει ένα σημαντικό γεγονός για να μην γίνουν έκτροπα. Το έχω πει και εγώ, ότι ο κ. Μπέος μπορεί με την συνδρομή της αστυνομίας και κατ’ επέκταση της κυβέρνησης να ανοίξει λίγο τις πόρτες του γηπέδου. Τα 400 άτομα αν γίνουν μερικές χιλιάδες δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Είναι απαράδεκτο. Για άλλα γεγονότα έχουν επιστρατευτεί πόσοι αστυνομικοί. 

Για την τοξικότητα ευθύνονται, κυρίως, οι παράγοντες, όμως, οι ευθύνες επιρρίπτονται στην ΕΠΟ. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΟ η προστασία ενός κοινωνικού γεγονότος. Εγώ λέω ότι μπορεί να γίνει με 10.000 θεατές. Επιτέλους πρέπει οι οπαδοί μίας ομάδας του Βορρά να δουν έναν τελικό με δικαιοσύνη και να μην χρειάζεται να κάνουν 550 χιλιόμετρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου