ΣΟΚ στη Λάρισα: Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στα δικαστήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17/3) στα δικαστήρια της Λάρισας, όταν ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 25 ετών αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα onlarissa, το περιστατικό διαδραματίστηκε γύρω στις 2.20 το μεσημέρι. Ήταν η στιγμή που ο νεαρός χωρίς να γίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή αντιληπτός από κανέναν επιχείρησε να κρεμαστεί με σκοινί από τον τρίτο όροφο και με αυτόν τον τρόπο να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Τον νεαρό αντιλήφθηκαν δύο γυναίκες, οι οποίες κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή του κρατώντας τον από τα πόδια μέχρι τη στιγμή που επενέβη η Αστυνομία και το επεισόδιο τελείωσε.

Ο 25χρονος βρισκόταν στα δικαστήρια επειδή δικαζόταν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για κλοπή.

«Είμαι ακόμη σε σοκ»

Η μία εκ των δύο γυναικών που αντέδρασαν με μεγάλη ψυχραιμία και ουσιαστικά του έσωσαν τη ζωή κατέθεσε τη μαρτυρία της στην ιστοσελίδα onlarissa.

«Έβγαινα από ένα γραφείο, όταν άκουσα μια κυρία να φωνάζει «βοήθεια τρέξτε» βλέποντας τον νεαρό να κάνει βουτιά στο κενό. Κοιτάζοντας προς εκείνη την κατεύθυνση είδα τον νεαρό να κρέμεται με ένα σκοινί από τον λαιμό στις εσωτερικές σκάλες του κτιρίου μεταξύ 3ου και 2ου ορόφου.

Έτρεξα μαζί με μία άλλη κυρία και του κρατούσαμε τα πόδια με όση δύναμη είχαμε για να μην πέσει και κρεμαστεί. Τελικά ήρθαν οι αστυνομικοί και επιλήφθηκαν της κατάστασης.

Είμαι ακόμη σε σοκ… από όλο αυτό που έζησα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου