Η Γυναίκα μου με άλλον άντρα… Πώς νιώθει ένας άνδρας όταν ανακαλύπτει ότι μια γυναίκα τον απατά;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Απιστία; 
Συχνό φαινόμενο. Τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Οι γυναίκες το χειρίζονται διαφορετικά και οι άνδρες με τον δικό τους τρόπο. Δεν θέλουν να δείχνουν πληγωμένοι κατά βάθος όμως μπορεί να είναι… και μάλιστα πολύ.

  • Πώς διαχειρίζονται λοιπόν οι άνδρες την απιστία;

Οι συνέπειες της αποκάλυψης της εξωσυζυγικής σχέσης είναι απρόβλεπτες. Ο απατημένος άνδρας νιώθει πληγωμένος, ταπεινωμένος και αδύναμος. Χαρακτηριστικά άκρως αντίθετα από αυτά που έχει συνηθίσει να είναι. Έτσι βγάζει ένα θυμό προς τον εαυτό του διότι δεν είχε αντιληφθεί το γεγονός.

Τα αρνητικά συναισθήματα είναι αυτά που κυριεύουν μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης. Δύσκολα θα προσπαθήσει να αναγνωρίσει και δικές του ευθύνες. Κλονίζεται η εμπιστοσύνη και γίνεται δύσπιστος για ότι θετικό έχει βιώσει με το σύντροφό του.

Πολλές φορές θα περάσει από το μυαλό του και η εκδίκηση. Θα θελήσει να εκδικηθεί για να ξαναπατήσει στα πόδια του. Αυτό που του συνέβη τον αποδυνάμωσε τελείως και του έθιξε τον εγωισμό. Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει για έναν άνδρα ο εγωισμός.

Αυτό που στο τέλος μένει όμως είναι η συνείδηση του καθενός. Την απιστία την έχουν βιώσει πολλοί άνθρωποι. Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι να ξεπερνάμε καταστάσεις και μέσα από αυτές να βγαίνουμε πιο δυνατοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου