Εκλογές 2023-Έλληνες: «Το κόμμα θα κατεβεί κανονικά, αλλά με άλλο πρόεδρο»-Ποιος ο ρόλος του Κασιδιάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο γνωστός ατζέντης ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιρικός παράγοντας, Γιάννης Κόντης, με αφορμή το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες» και το κατά πόσο θα πάρει το ΟΚ, προκειμένου να συμμετέχει κανονικά στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Μιλώντας στο ρ/σ Metropolis 95,5, ο Γιάννης Κόντης έδωσε… διπλή είδηση, λέγοντας πως το κόμμα θα κατεβεί κανονικά, αλλά όχι με επικεφαλής τον καταδικασμένο σε πολυετή κάθειρξη, Ηλία Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόντης, ο οποίος έχει ενταχθεί στον σχηματικό και σκοπεύει, εδώ και καιρό, να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, είπε τα εξής:

«Το κόμμα θα κατεβεί κανονικά. Δεν υπάρχουν αντισυνταγματικά πραξικοπήματα στον Άρειο Πάγο. Θα με θυμηθείτε. Το κόμμα δεν είναι ο Κασιδιάρης. Θα έχει και πρόεδρο, ο οποίος θα κάνει αίσθηση. Ο Ο Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος», ανέφερε στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

  • Και πρόσθεσε:

«Το κόμμα θα κάνει όσα θα υποσχεθεί και όχι αρλούμπες, όπως κάνουν οι άλλοι οι ψεύτες που ακούω τόσα χρόνια, που παίρνουν τα σπίτια του κόσμου. Προσωπικά θέλω να μπει το κόμμα στη βουλή και ας μην εκλεγώ. Μπορεί να μένω στην Αθήνα, αλλά είμαι συνδεδεμένος με τη Θεσσαλονίκη, λόγω του πατέρα μου. Επίσης, δεύτερος λόγος είναι η παλιότερη παρουσία μου στα διοικητικά του Άρη Θεσσαλονίκης. Θα είμαι και τομεάρχης αθλητισμού του κόμματος και θέλω να ασχοληθώ ειδικά με όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ούτε ΕΠΟ, ούτε λίγκα, ούτε τίποτα. Έχουν εμπλακεί τρεις οικογένειες και μοιράζουν τους υπηκόους τους».

  • «Μπλόκο» από τη Βουλή, αλλά…

Υπενθυμίζεται πως στις 8 Φεβρουαρίου, ψηφίστηκε η τροπολογία που κατάθεσε η κυβέρνηση, για το μπλόκο στο «κόμμα Κασιδιάρη» στις εκλογές του 2023, με τις θετικές ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία «παρών» δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «όχι» ψήφισε το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25 και η Ελληνική Λύση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου