Ετήσιος χορός Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης με ανακοίνωση Γαλανόπουλου πως θα παραδώσει την σκυτάλη στον Γ. Γουναρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σε μια κατάμεστη αίθουσα διασκέδασης στο κέντρο Απόλλων οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ της Π.Ε. Ξάνθης , διοργάνωσαν το Σάββατο το βράδυ τον ετήσιο χορό τους βραβεύοντας μαθητές που διέπρεψαν την περασμένη χρονιά.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμων ευχόμενος στους παρευρισκόμενους αλλά και στις οικογένειες τους, μακροημέρευση , υγεία, ευτυχία και προκοπή. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο Πρόεδρος των υπαλλήλων ΟΤΑ Ξάνθης Δ. Γαλανόπουλος, ο οποίος φανερά συγκινημένος απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του, αλλά και στους επίσημους προσκεκλημένους τόνισε πως μπήκε στα 40 χρόνια υπηρεσίας και έχει πάρει την απόφαση να οδεύσει προς συνταξιοδότηση παραδίδοντας το επόμενο χρονικό διάστημα , τη θέση του Προέδρου στον Γ. Γουναρίδη ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα μόλις συνταξιοδοτηθεί ο Δ. Γαλανόπουλος και μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν, το 2025. 

Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος συνεχίζοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τους επισήμους, τους συνεργάτες του στο ΔΣ του συλλόγου για όλα αυτά τα χρόνια που τον στήριζαν και επεσήμανε πως θα ήταν αδιανόητο, να μην ευχαριστήσει και τον φίλο του και πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Χαράλαμπο Ευστρατίου. 

Στη συνέχεια κλήθηκαν να χαιρετήσουν την εκδήλωση ιεραρχικά, ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Κουρτίδης και ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμ. Τσέπελης ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις παιδιών Δημοτικών Υπαλλήλων τα οποία αρίστευσαν την προηγούμενη χρονιά. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Περιφερειάρχης με τον Αντιπεριφερειάρχη, όσο και ο Δήμαρχος Ξάνθης με τους Αντιδημάρχους Εμμ. Φανουράκη, Γ. Ζερενίδη , Ει. Χαριτονίδου και τους Προέδρους Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μπούτο, Κέντρου Πολιτισμού Η. Ασκαρίδη , Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ Π. Αμβροσιάδη, ΔΕΥΑΞ Ι. Καμαρίδη. 

Την αντιπολίτευση στον χορό των Δημοτικών Υπαλλήλων εκπροσώπησαν οι Χ. Δημαρχόπουλος, Σάββας Μελισσόπουλος, Π. Λύρατζης, Ν. Ανταμπούφης. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με την διασκέδαση να χτυπά κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου