ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΝΤΟΣ: Και επίσημα, Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων! 4 πλέον οι συνδυασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο Δημήτρης Δόντσος είναι διευθυντής του Λυκείου Αβδήρων εδώ και χρόνια και γνωστός στην κοινωνία του Δήμου. Ενώ διετέλεσε θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών του Χρήστου Μέτιου το 2022 στην Περιφέρεια ΑΜΘ.
Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών ΑΜΘ του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου (το 2022) Δημήτρης Δόντσος, ανακοίνωσε την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 ως "υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων" με βάση την δημοφιλία του ως επί χρόνια εκπαιδευτικός και νυν διευθυντής στο Λύκειο Αβδήρων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Δόντσος θα έχει την απόλυτη στήριξη του πρώην Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη και των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του.

Με την επίσημη ανακοίνωση του Δημήτρη Δόντσου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αβδήρων μέχρι στιγμής, είναι τέσσερις στον αριθμό που έχουν ανακοινώσει την κάθοδό τους στο Δήμο.

1.Γιώργος Τσιτιρίδης - Δήμαρχος Αβδήρων

2.Δημήτρης Δόντσος - πρώην Θεματικός αντιπεριφεριάρχης Ξάνθης του Χρήστου Μέτιου.

3.Αθανάσιος Κριτσίνης -πρώην πολιτευτής της Ν.Δ, υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων και στις εκλογές του 2019.

4.Μιχάλης Βαμβακίδης, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Δήμου Αβδήρων.
Αυτούσια η ανακοίνωσή του Δημήτρη Δόντσου:
  • Φίλες και Φίλοι,
  • εδώ και μερικούς μήνες ξεκινήσαμε ένα διάλογο ειλικρινή και δημιουργικό.
Η συμμετοχή σας σε αυτή την συζήτηση ήταν ενθαρρυντική και μέσα από αυτή φάνηκε καθαρά η ανάγκη δημιουργίας μιας παράταξης που να εκφράζει, να εκπροσωπεί και να υπηρετεί όλες και όλους. Η ενασχόληση μου με την Τοπική αυτοδιοίκηση από την θέση του νομαρχιακού συμβούλου Ξάνθης και μετέπειτα δημοτικού και τώρα περιφερειακού συμβούλου Αν. Μακεδονίας-Θράκης , μου έδωσε τα απαραίτητα εφόδια και την γνώση , ώστε να κατανοήσω τις ανάγκες και τα μεγάλα προβλήματα και να ανταποκριθώ στην νέα πρόκληση για το Δήμο Αβδήρων , σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία. Η ειλικρίνεια, η φιλική διάθεση και η αγάπη σας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μας να προχωρήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί, αυτή τη νέα πρόταση για το Δήμο Αβδήρων. Ένα ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό , μία συμμαχία φιλίας πολιτών.

Αποφασίσαμε λοιπόν να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, καθαρές και ειλικρινείς θέσεις, αλλά και με φίλια αισθήματα ενότητας και δικαιοσύνης, απέναντι επαναλαμβάνω σε όλους τους πολίτες με σεβασμό , χωρίς εμπάθεια ,διακρίσεις και προκαταλήψεις.

Συνεχίζουμε καθημερινά τον διάλογο, την συνεχή αναζήτηση για καλύτερη εκπροσώπηση και προοπτική στο Δήμο Αβδήρων, με απώτερο στόχο να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, φυσικά, πολιτιστικά και πολιτισμικά που είναι πολλά και για να ξεφύγουμε από την απραξία της υπάρχουσας σημερινής δημοτικής αρχής. Να δημιουργήσουμε μαζί ένα όραμα ανάπτυξης και προοπτικής, με τις νεότερες γενιές μπροστά, που όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν στο περιθώριο χωρίς την δική τους συμμετοχή, άπραγες , άφωνες και μουδιασμένες .

Να εκπροσωπηθούν και να ακουστούν επιτέλους όλες οι απόψεις . Να βρεθούμε σε μία κοινή πορεία ανάπτυξης με τις προτάσεις σας.

Όλες και όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με δύναμη και εμπιστοσύνη όπως όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε.

Μαζί ανοίγουμε μια νέα αναπτυξιακή προοπτική στον Δήμο μας.

Για την παράταξη
  • ΑΒΔΗΡΑ - ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
  • Ο επικεφαλής - Δημήτρης Δόντσος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου