Βραδιά μίσους και απειλών σήμερα στον Ίασμο απο τον Οντέρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σε βραδιά μίσους και απειλών τείνει να μετατρέψει τη σημερινή εκδήλωση που διοργανώνει για την υποδοχή του νέου έτους, ο υπο καθαίρεση δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.
Με΄μήνυμά του, τόσο προς εκλεγμένους, όσο και υποψηφίους αλλά και συμπολίτες του μουσουλμάνους, ο εκτός ορίων και λογικής Οντέρ Μουμίν, προειδοποιεί ότι “όποιοι δεν παραβρεθούν στο σημερινό κάλεσμά του, θα αποβληθούν…” χωρίς βεβαίως να προσδιορίζει απο που θα τους αποβάλλει και με ποια ιδιότητα!

Ο Οντέρ Μουμίν, που με ψευδεπίγραφο “λόγους εθνικής ασφάλειας”, έκανε περιοδεία τα κανάλια και τα ραδιόφωνα στην Αθήνα για να καλύψει την αδυναμία επικοινωνίας του με το Τουρκικό Προξενείο που επίσης τον έχει κηρύξει “έκπτωτο”, σήκωσε το λάβαρο της “τουρκικής επανάστασης” εντός της ελληνικής επικράτειας, έχοντας απολύσει παρανόμως και καταχρηστικά όσους διαφωνούν μαζί του, ακόμα και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, με την υποτιθέμενη πρόφαση ότι “είναι μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης FETO”, του Γκουλέν, οργάνωση που δεν αναγνωρίζει ως εξτρεμιστική η Ελλάδα και η Ευρώπη.

Το εκρηκτικό κλίμα που θέλησε να δημιουργήσει ο κ. Οντέρ Μουμίν, χρησιμοποιώντας ακόμα και την ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης, φυσικά και του γύρισε “μπουμερανγκ”, γεγονός που τον έχει εξοργίσει ακόμα περισσότερο και πλέον δεν ελέγχει καμία του κίνηση.

Σε σημερινό του μήνυμα στα τηλέφωνα των εκλεγμένων συμβούλων του, υποψηφίων στις νέες εκλογές αλλλά και συμπολιτών του μουσουλμάνων, στην τουρκική γλώσσα, αναφέρει τα εξής:


Καλουμε όλους όσους δεν έχουν σχέση με τον ομάδα της Φέτο απόψε το βράδυ στις 11.30 (έντεκα τριάντα) στο κέντρο του Ιάσμου. Θα υπάρξουν πυρτεεχνηματα, ομιλίες . Όλοι οι φίλοι της λίστας (μας) είναι απαραίτητο να παρεβρεθουν . Διαδώστε το νέο σε συγγενείς και φίλους. Η Ειρήνη, η δημοκρατία και η πρόοδος για το αυριο θα είναι ένα δυνατό μήνυμα το οποίο θα δώσουμε όλοι μαζί. Οι φίλοι που δεν θα παρεβρεθουν θα αποβληθουν άμεσα.

Οπως είναι προφανές, η σημερινή εκδήλωση που διοργανώνει κατόπιν εορτής, για την υποδοχή του νέου έτους, ο Δήμαρχος Ιάσμου, θα μετατραπεί σε εκδήλωση μίσους και απειλών!
  • Πόσοι θα δεχθούν τις απειλές του και πόσου θα πειθαρχήσουν άραγε;
  • Τι λέει για όλα αυτά η Ελληνική Δικαιοσύνη πλέον;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου