Πάχνη ΠΕ Ξάνθης : Συνελήφθη Πα-ΤΕΡΑΣ με την κατηγορία πως βίαζε 5 χρόνια την κόρη του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπράβο στους αστυνομικούς του Α.Τ Εχίνου που έδρασαν αμέσως και συνέλαβαν τον βιαστή και τον έχουν ήδη στα κρατητήρια! 

Η Αστυνομία Ξάνθης επιβεβαίωσε την είδηση που διέρρευσε στα ΜΜΕ για τον βιασμό 28χρονης Πομάκας στην Πάχνη Δήμου Μύκης από τον 62χρονο πατέρα της, μετά από καταγγελία της ιδίας και συγγενικών της προσώπων, σε μια κλειστή κοινωνία όπου δυστυχώς τα "θύματα" καταντούν ακόμη και εν έτη 2023, "θύτες"..

Παρόμοια περίπτωση είχαμε άλλωστε και παλιότερα με καταγγελία προσωπική της Μάνας στον «Μαχητή» από Πομάκα στην ίδια περιοχή,  που δυστυχώς αναγκάστηκε όχι μόνο να «εκδιωχθεί» απο το χωριό της, αλλά και να αντιμετωπίσει την μήνιν της μουσουλμανικής κοινότητας όταν η κόρη της βιάστηκε μάλιστα μέσα σε τζαμί από συγγενικό της πρόσωπο, με την «κάλυψη» δυστυχώς και του «πατέρα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Τρίτη (24/01) συνελήφθη άνδρας 62 ετών στην Πάχνη Δήμου Μύκης , για τον βιασμό της 28χρονης παθούσης κόρης του και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση  και για χρονικό διάστημα 5 ετών!! 

Ήδη ο πατέρας κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για να περάσει αυτόφωρο  και καλό είναι να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του βιαστή παΤΕΡΑ(ς) της εδώ και τώρα. 

Η κοπέλα δεν άντεχε άλλο ....Γιατί αυτά τα καθάρματα πρέπει να "βιάζονται' με τον τρόπο της δημοσιότητας και όχι να κυκλοφορούν ελεύθερα και...ωραία στην "πιάτσα" σαν να μη συμβαίνει τίποτα!. 

Σημειώνουμε οτι η υπόθεση έφθασε στα χέρια του Α.Τ. Εχίνου έπειτα από την καταγγελία, με την Αστυνομία να ενεργεί ταχύτατα και να προχωράει στη σύλληψη του 62χρονου βιαστή και μπράβο της. Να σπάσει το "απόστημα" στην απομονωμένη δυστυχώς ακόμη και σήμερα Ορεινή περιοχή των  Πομάκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου