PLAY BACK 13.500 ΕΥΡΩ! Άσπα και Kings, ανοργανωσιά και Ζήτω... Ελληνάρες του Iskece!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Κοντά στις 100.000 ευρώ στοίχησαν οι φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Τσέπελη & Ηλία Ασκαρίδη, όλες με απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους!
11.780 ευρώ για πυροτεχνήματα 4-5 λεπτών!!!

-Έχει το θράσος ο δήμαρχος της «παρέας» που πλούτισε από την Αυτοδιοίκηση  να μας καλεί... «αγαπημένους και ενωμένους να γιορτάσουμε τις γιορτές», όταν δεν βλέπει την τοπική κοινωνία που πεινάει και ξοδεύει αλόγιστα χιλιάδες ευρώ από το Δήμο!

Χριστούγεννα νέων απευθείας αναθέσεων χιλιάδων ευρώ σε ημετέρους (σ.σ. Και κυρίως στα ΜΜΕ που λιβανίζουν τη σημερινή παρέα του Δήμου Ξάνθης), ανοργανωσιά την Κυριακή που άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μπέρδεψαν το... μέτρημα με αποτέλεσμα να ανάψει νωρίτερα και εν καιρώ φτώχιας που ο κόσμος δεν έχει να φάει, συναυλία blay back στην κεντρική πλατεία που διοργάνωσε αν δεν κάνω λάθος, ο γνωστός μάνατζερ από τον Λαγκαδά (σ.σ. Παρόμοια εταιρεία έκανε και ο αδελφός του...) και οι... Ελληνάρες του Δήμαρχου Isceke Μανώλη Τσέπελη!!!


Κοινή διαπίστωση. Πέρα από τον κόσμο που έσωσε με την παρουσία του την εκδήλωση της φωταγώγησης του φετινού Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πλατείας, οι υπόλοιπες υπερτιμολογημένες εκδηλώσεις, ήταν μια τρύπα στο νερό. Μια τεράστια ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!

Για παράδειγμα η περιβόητη παρέλαση που γίνεται από το 2017 δεν έφτασε ποτέ στην πλατεία!!

Επίσης, τα παιδάκια της σχολής χορού ήταν εξαφανισμένα και χαμένα κάπου στο πλήθος με τους γονείς δικαίως να διαμαρτύρονται, ενώ οι μικροί ποδηλάτες του Πήγασου με επικεφαλής την τρομερή πρωταθλήτρια ποδηλασίας και ηθοποιό της Θρακικής Σκηνής Στελίνα Σπανίδου ήταν κι αυτά... εξαφανισμένα!


Καλά πού μας έστειλε κάποιες φωτογραφίες ο Πήγασος και... αντιληφθήκαμε την παρουσία τους!


Επίσης το άρμα με τον Άγιο Βασίλη (ύψος δαπάνης 1.800 ευρώ)  δεν το είδε κανείς στην πλατεία παρά μόνο σε... φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ενώ οι ξυλοπόδαροι και οι φιγούρες χάθηκαν κάπου πίσω στο δημαρχείο της πόλης, συνολικής δαπάνης μόνο 14.500 ευρώ!!!


Το πλέον δυσάρεστο της υπόθεσης. Ο ήχος ήταν απαίσιος και μικροφώνιζε συνέχεια και τα μπάσα έβγαζαν απίστευτη βοή!

Δαπάνη της συναυλίας PLAY BACK, δηλαδή χωρίς ορχήστρα; Μόνο 13.500 ευρώ!


Η Ασπα τραγούδησε 20 λεπτά και το συγκρότημα kings, 50 λεπτά με κανέναν μουσικό στην σκηνή και απλά έπαιζε dj, play back!

Τέτοια συναυλία θα διοργάνωνε στο My club η Φένια Τσακάλα των 92 ψήφων που παίρνει 2.000 ευρώ τον μήνα από ευρωπαϊκό πρόγραμμα, είναι η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού; Θα ενέπαιζε ποτέ ο Νίκος Πετράκος τους πελάτες του My club με συναυλία… play back;

Συνολική δαπάνη επαναλαμβάνω 13.500 ευρώ!!!

Αυτά αν γίνονταν επί Λύρατζη θα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας ο πρώην Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού!


Τέλος για τα πυροτεχνήματα 4-5 λεπτών, πλήρωσε το Κέντρο Πολιτισμού 11.780 ευρώ. Ο κόσμος πεινάει ρε....! Και ψάχνει τα σκουπίδια κάτι να φάει...! Κι εσείς ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ μόνο και μόνο να εξυπηρετήσετε ημετέρους και να εμπαίξετε τον Ξανθιώτικο λαό;


Και στο δια ταύτα. Ήταν τέτοια η ανοργανωσιά, που ακόμη και στο μέτρημα στο άναμμα του δέντρου έκαναν... λάθος και κάνεις δε κατάλαβε πότε αυτό άναψε!

Και το ταπεινό σχόλιό μου αφιερωμένο στον δημοφιλή Μπόσβελη! Φυσικά λαμπρή ήταν στην εκδήλωση η παρουσία του γνωστού φωτογράφου – δημοσιογράφου των 3.500 ευρώ για φωτογραφίες, όπως και στη συναυλία που είχε οργανώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης ή τις δυο απευθείας αναθέσεις των χιλιάδων ευρώ του Φανουράκη για τις Γιορτές Π. Πόλης;

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ISKECE TSPELIS!


To αποκορύφωμα όμως των εκδηλώσεων, ήταν όταν ο απόφοιτος δημοτικού Δήμαρχος Τσέπελης πήρε το μικρόφωνο να χαιρετίσει την εκδήλωση τονίζοντας τα παρακάτω λίγο πριν φωταγωγήσει το δέντρο... που ήδη είχε φωταγωγηθεί γιατί έκαναν λάθος το μέτρημα!!!

«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και ταλαιπωρίας πλέον όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι μπαίνουμε στην καθημερινότητα, να γιορτάσουμε τις γιορτές. Εμείς ως Δήμος θα είμαστε κοντά σας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε λίγη ξεγνοιασιά γιατί αυτό χρειαζόμαστε και ιδιαίτερα στα παιδιά μας που δεν φταίνε σε τίποτα, ότι εμπόδια και εάν έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχουμε υγεία, ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη και ας θυμηθούμε λίγο τις παλιές εποχές.

Είμαστε Ελληνάρες, μπορούμε να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε και για τις οικογένειας μας και για αυτόν τον ευλογημένο τον τόπο» ανέφερε ο Δήμαρχος Τσέπελης!

-Οι ίδιοι… Ελληνάρες που στις Γιορτές Π. Πόλης 2022 τους έκραζε όλη η Ελλάδα, ακριβοπλήρωσαν σποτ στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ καλώντας από το διαδίκτυο τους Τούρκους τουρίστες, να ‘ρθούνε στις Γιορτές Π. Πόλης... ISKECE! Δηλαδή διαφήμιζαν την Τουρκική ονομασία της Ξάνθης...

Και υπέβαλε μαϊμού αίτηση... παραίτησης ο νυν Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης που τα «γεύματα» για φίλους του σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, βγάζουν... μάτια, εν γνώσει του φυσικά ότι... δεν θα γίνει δεκτή! 

-Οι Ελληνάρες του Δήμου Iskece!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου