19 ή 26 Μαρτίου και 2 ή 9 Απριλίου. Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ολοκληρώνεται σταδιακά το παζλ των γαλάζιων ψηφοδελτίων ανά την χώρα και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει οριστικοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, το 90% από τις εκλογικές λίστες της ΝΔ.

Η τριανδρία που έχει αναλάβει την κατάρτιση τους και αποτελείται από τον γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη, τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννη Μπρατάκο και τον στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη Θανάση Νέζη, έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του έργου της και αναμένεται λίγο πριν τις γιορτές να παραδώσει στον πρωθυπουργό τις λίστες με τα ψηφοδέλτια ώστε να δώσει την τελική έγκριση.

Οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών

Στο ερώτημα αν πρόκειται για μια προσπάθεια να διατηρήσει ο πρωθυπουργός την ελάχιστη πιθανότητα αιφνιδιασμού που του απομένει ως προς την ημερομηνία των εκλογών ή έχει οριστικοποιηθεί ότι θα γίνουν στο τέλος της Άνοιξης, όπως είναι φυσικό, όλοι μιλούν για προσπάθεια εξάντλησης της τετραετίας. 

Αυτό, όμως, δεν αποθαρρύνει μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές να βάζουν στο τραπέζι της συζήτησης όλες τις Κυριακές από τον Μάρτιο και μετά με επικρατέστερες στις 19 ή 26 Μαρτίου και 2 ή 9 Απριλίου. Ένα ισχυρό επιχείρημα για αυτές τις ημερομηνίες είναι ότι έως το τέλος Μαΐου θα έχει γίνει και η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση χωρίς να διαταραχθεί η τουριστική σεζόν και η διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις αρχές Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου