Εχει ξεφύγει ο Οντέρ: “Και μόνος μου να μείνω, θα επανεκλεγώ”!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα ο ίδιος διέρρευσε, με αποκλειστικές δηλώσεις του στην ημερήσια εφημερίδα της Ξάνθης «Θράκη», ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες έχει προβεί σε πρωτόγνωρες διαδικασίες, ανακαλώντας όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμου και διατηρώντας όλες τις αρμοδιότητές τους ο ίδιος, όπως επίσης και τις αρμοδιότητες όλων των προέδρων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου. Παράλληλα καλεί σε παραίτηση όλους τους υπηρεσιακούς και αιρετούς του Δήμου, που «εμπλέκονται ή συσχετίζονται με την Οργάνωση «FETO» του Φετουλάχ Γκιουλέν και την εγχώρια Οργάνωση EYP-AKH», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και σε αντίστοιχο δελτίο τύπου που εξέδωσε προχθες.

ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΚΑΤΑ…ΠΑΝΤΩΝ

Πιο συγκεκριμένα, το Δελτίο Τύπου που δόθηκε στην δημοσιότητα, αναφέρει επακριβώς ότι «Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ως Προϊστάμενος των υπηρεσιών:

Ανακαλεί με αιτιολογημένη απόφασή του όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ιάσμου.

Μέχρι νεωτέρας, κρατά στο πρόσωπό του όλες τις αρμοδιότητες του άρθρου 58 του Ν.3852/2010.

Σε συνέχειά των παραιτήσεων των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ιάσμου, κρατά και ασκεί τις Προεδρίες όλων των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ του Δήμου Ιάσμου.

Καλεί άμεσα σε παραίτηση όλους τους υπηρεσιακούς και αιρετούς του Δήμου Ιάσμου, οι οποίοι εμπλέκονται ή συσχετίζονται με την Παγκόσμια Τρομοκρατική Οργάνωση FETÖ και την εγχώρια Εγκληματική Όργανωση ΕΥΡ-ΑΚΗ».

Σημειώνεται, ότι ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν, εξαπέλυσε επίθεση και στον Υποψήφιο Δήμαρχο Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ, χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη» και Γκιουλενιστή.

Σε ερώτηση της «Θ» για το αν μετά από όλα τα παραπάνω, ο ίδιος θα μείνει «μόνος», ο Δήμαρχος Ιάσμου, απαντά:

«Είναι δυνατόν να μείνω μόνος; Δεν θα μείνω. Αυτά όμως θα τα δούμε μετά τα «Φώτα». Θα είμαι μια χαρά. Αφού δεν θα έχω αντίπαλο και μόνος να μείνω, θα κερδίσω. Ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι «αντίπαλοι»; Ο κ. Αμούτζας; Ο κ. Ισμέτ; Αφού δεν μπόρεσαν να με κερδίσουν την προηγούμενη φορά; Ο κ. Τζανέρ, εκτιμώ ότι δεν θα είναι υποψήφιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου