Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο δήμαρχος της Ξάνθης έδωσε με τον χαιρετισμό του το σύνθημα για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική πλατεία το βράδυ της Κυριακής.

Ήταν πολλοί οι Ξανθιώτες που βρέθηκαν στο κέντρο και απόλαυσαν το φαντασμαγορικό θέαμα που προσέφεραν οι διάφορες δράσεις και φυσικά τα πυροτεχνήματα.

Η χορωδία του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, πάνω στην σκηνή ψάλλοντας το «τρίγωνα κάλαντα» έδωσε το σύνθημα στον Δήμαρχο Ξάνθης να απευθύνει έναν χαιρετισμό και να ξεκινήσει  η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου που συνοδεύτηκε από μαγικά πυροτεχνήματα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης στα πλαίσια του χαιρετισμού του  δήλωσε τα εξής:

“Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και ταλαιπωρίας, πλέον όλοι μαζί, ενωμένοι και αγαπημένοι, μπαίνουμε στην καθημερινότητα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτές τις γιορτές.

Εμείς ως Δήμος  θα είμαστε κοντά σας, να μπορέσουμε να προσφέρουμε λίγο ξεγνοιασιά, γιατί αυτό χρειαζόμαστε και ιδιαίτερα στα παιδιά μας, που δε φταίνε σε τίποτα, ότι εμπόδια και αν έχουμε μπροστά μας, να αντιμετωπίσουμε

Θέλω να σας πω μέσα από την καρδιά μου, να έχουμε υγεία ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη, και ας θυμηθούμε λίγο τις παλιές εποχές.

Είμαστε Ελληνάρες, μπορούμε να ξεχάσουμεκαι να προχωρήσουμε και για τις οικογένειές μας και για αυτό τον Ευλογημένο τόπο.

  • Καλές Γιορτές, καλά να περάσετε.
  • Εμείς αποδεικνύουμε ότι είμαστε ίδιοι, ενωμένοι με τα παιδιά μας και αγαπημένοι
  • Καλές Γιορτές










Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου