Τα σπίτια του λαού μπορεί να τα σώσει μόνο ο λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων καλεί σωματεία, συλλόγους,  φορείς και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν σε σύσκεψη, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας παλλινοστούντων.

35.000 οικογένειες κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία τους στα ηλεκτρονικά «σφυριά», καθώς υπάρχει αδυναμία αποπληρωμής σε δάνεια με εγγυητή το ίδιο το δημόσιο.

Το κράτος αν και τα προηγούμενα χρόνια εξασφάλισε φθηνό και έμπειρο εργατικό δυναμικό από τις πρώην Δημοκρατίες της ΕΣΣΔ, δεν εξασφάλισε ποτέ την πρώτη κατοικία των εργαζόμενων αλλά και τις συντάξεις τους. Την ίδια ώρα το κράτος αύξησε τα επιτόκια των δανείων με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο δύσκολη η αποπληρωμή τους, σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση, ο πληθωρισμός, η ακρίβεια τσακίζουν το λαϊκό εισόδημα.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 6 μ.μ. στη σύσκεψη που οργανώνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων για την διαμόρφωση αγωνιστικού πλαισίου και προγραμματισμού δράσεων για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου