19 φορτία σε 19 μέρες από την Αλεξανδρούπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ολοκληρώθηκε η τελευταία επιχείρηση μεταφοράς στρατιωτικού υλικού των ΗΠΑ μέσω της Αλεξανδρούπολης, κατά την οποία 19 συρμοί φορτωμένοι με στρατιωτικά οχήματα και άλλο πολεμικό αναχώρησαν μέσα σε διάστημα 19 ημερών προς τη μεθόριο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία.

«Καθώς το τελευταίο τρένο που αποστείλαμε από το λιμάνι πλησιάζει στον προορισμό του, ολοκληρώνεται η τελευταία για εφέτος επιχείρηση προώθησης στρατιωτικού υλικού στην Ευρώπη. 19 σιδηροδρομικά δρομολόγια σε χρονικό διάστημα 19 ημερών, πέραν των οδικών και των προωθήσεων προς ΗΠΑ! Ο σιδηρόδρομος αποτελεί για τον λιμένα της Αλεξανδρούπολης στρατηγικό βραχίονα και μέσο πρόσβασης σε κάθε σημείο της βόρειας και ανατολικής Ευρώπη!», έγραψε σε ανάρτησή του «πανηγυρίζοντας» ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Δεκέμβρη, ένα από τα τρένα που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις μεταφοράς υλικού των ΑμερικανοΝΑΤΟικών, είχε εκτροχιαστεί λίγο έξω από το λιμάνι της πόλης, στην περιοχή του Γαλλικού Σταθμού, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, που βλέπουν διαρκώς να μετακινείται πολεμικό υλικό, ενώ κανένας δεν είναι ενήμερος για το περιεχόμενο των κλειστών κοντέινερ που διασχίζουν τον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα φορτία του θανάτου βάζουν όλο και πιο μέσα τον λαό της περιοχής στο «στόχαστρο» των αντίπαλων ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου