Με τον ΑΟ Ξάνθης να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές και να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Καβάλα και τη Δόξα Δράμας, ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.Ο ΑΟΞ επικράτησε με 3-0 του Άρδα Καστανεών στο πρώτο φετινό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους του, ενώ η Καβάλα πέρασε νικηφόρα από το Παραλίμνιο με 3-1 και η Δόξα Δράμας συνέτριψε με 4-0 τον Ορφέα Ελευθερούπολης.
Στους Αγίους Θεοδώρους, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανού πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με έξι γκολ και τελικό σκορ 3-3. Αντίθετα, η ΑΕ Θράκης γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟ Ποντίων Νέας Αμισού, παρότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Άνετο 3-0 του ΑΟΞ επί του Άρδα Καστανεών
Ο ΑΟ Ξάνθης αξιοποίησε την έδρα του και πήρε τη νίκη με 3-0, κάνοντας το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.
Ο Γκέκας άνοιξε το σκορ στο 19’, ενώ ο Ράνος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 29’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος στο 60’, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Αβραμίδη.
Μετά και το εκτός έδρας «διπλό» της πρεμιέρας στο Ορφάνι, ο ΑΟΞ έφτασε τους έξι βαθμούς, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ χωρίς να δεχθεί κανένα.
Νίκες για Καβάλα και Δόξα Δράμας
Με το απόλυτο συνεχίζει και η Δόξα Δράμας, η οποία πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα του Ορφέα Ελευθερούπολης. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που σημείωσε τρία γκολ, στο 6’, στο 88’ και στο 90’. Το άλλο τέρμα πέτυχε ο Αντωνιάδης στο 64’.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε και η Καβάλα, η οποία επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Μίχος πέτυχε δύο γκολ, στο 20’ και στο 95’, ενώ ο Στοΐνοβιτς σκόραρε στο 28’. Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει ο Μπαγής στο 70’.
Ματσάρα με έξι γκολ στους Αγίους Θεοδώρους
Σε ένα παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανού.
Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Τασίδη στο 10’, τον Δημητριάδη με πέναλτι στο 21’ και τον Καρυπίδη στο 77’. Για τον Μέγα Αλέξανδρο βρήκαν δίχτυα ο Καζαντζίδης στο 6’, ο Γαβριηλίδης με πέναλτι στο 30’ και ο Πόποβιτς στο 75’.
Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έφτασε έτσι τους δύο βαθμούς, παραμένοντας αήττητη μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Ανατροπή και νίκη για τη Νέα Αμισό – Χωρίς βαθμό η ΑΕ Θράκης
Η ΑΕ Θράκης προηγήθηκε στο 33’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσακιρίδη, όμως ο ΠΑΟ Ποντίων Νέας Αμισού αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ιορδανίδης ισοφάρισε στο 69’ και ο Κοφαντίδης ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 80’, χαρίζοντας στους γηπεδούχους τη νίκη με 2-1.
Η Νέα Αμισός έφτασε τους τρεις βαθμούς, ενώ η ΑΕ Θράκης παρέμεινε χωρίς βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
- ΑΟ Ξάνθης – Άρδας Καστανεών 3-0(19’ Γκέκας, 29’ πέν. και 60’ Ράνος)
- Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανού 3-3(10’ Τασίδης, 21’ πέν. Δημητριάδης, 77’ Καρυπίδης – 6’ Καζαντζίδης, 30’ πέν. Γαβριηλίδης, 75’ Πόποβιτς)
- Απόλλων Παραλιμνίου – ΑΟ Καβάλα 1-3(70’ Μπαγής – 20’ και 95’ Μίχος, 28’ Στοΐνοβιτς)
- ΠΑΟ Ποντίων Νέας Αμισού – ΑΕ Θράκης 2-1(69’ Ιορδανίδης, 80’ Κοφαντίδης – 33’ πέν. Τσακιρίδης)
- Ορφέας Ελευθερούπολης – Δόξα Δράμας 0-4(6’, 88’, 90’ Β. Παπαδόπουλος, 64’ Αντωνιάδης)
Η βαθμολογία του 1ου ομίλου
| Θέση | Ομάδα | Βαθμοί | Γκολ |
|---|---|---|---|
| 1 | Δόξα Δράμας | 6 | 6-1 |
| 2 | ΑΟ Ξάνθης | 6 | 4-0 |
| 3 | ΑΟ Καβάλα | 6 | 4-1 |
| 4 | Άρδας Καστανεών | 3 | 3-5 |
| 5 | ΠΑΟ Ποντίων Νέας Αμισού | 3 | 4-4 |
| 6 | Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου | 2 | 5-5 |
| 7 | Μέγας Αλέξανδρος Ορφανού | 1 | 3-4 |
| 8 | Ορφέας Ελευθερούπολης | 1 | 2-6 |
| 9 | ΑΕ Θράκης | 0 | 1-3 |
| 10 | Απόλλων Παραλιμνίου | 0 | 2-5 |
Ο ΑΟΞ, η Καβάλα και η Δόξα Δράμας μοιράζονται την κορυφή με έξι βαθμούς, με την ομάδα της Ξάνθης να ξεχωρίζει μέχρι στιγμής για την αμυντική της επίδοση, καθώς δεν έχει δεχθεί γκολ.
- Κατέβασε την εφαρμογή μας
- Ακούστε Online: https://onairmedia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου