ΚΟΞ: Νέες πρωτιές κολυμβητών στους αγώνες 11 συλλόγων της Περιφέρειας ΑΜΘ - 1η θέση ο Κ. Μουτουσίδης, 2η ο Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 η Κολυμβητική Ομοσπονδία διοργάνωσε σε 5 πόλεις στην Ελλάδα την 1ή Ημερίδα αγωνιστικών κατηγοριών χειμερινού κύκλου. Οι εν λόγω αγώνες αποτελούν το πρώτο επίσημο τεστ για τους κολυμβητές εν όψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν με αποκορύφωμα το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης τον Φεβρουάριο


Στους αγώνες έλαβαν μέρος 200 αθλητές από 11 συλλόγους της Περιφέρειάς μας και ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμμετείχε με δεκατέσσερις (14) αθλητές του αγωνιστικού τμήματός του, οι οποίοι στο σύνολό τους πλασαρίστηκαν μέσα στις οκτάδες. Τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά, πιστοποιώντας τη συνεχή βελτίωση της Ομίλου μας.

Αξίζει να αναφερθεί η εξαιρετική επίδοση των αθλητών μας

1) Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος που συμμετείχε σε 4 αγωνίσματα και διέπρεψε καθώς κατέκτησε την 1η θέση στα 50μ Ελεύθερο & στα 50μ Πεταλούδα και στα 100μ Ελεύθερο & 100 μ Πεταλούδα κατέκτησε την 2η θέση

2) Τζούμα Ευαγγελία 1η θέση στα 100μ Ελεύθερο και 3η θέση στα 50μ Ελεύθερο

3) Θεοδώρου Κωνσταντίνος ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση στα 50μ & 100μ Πρόσθιου

Ευχόμαστε να συνεχίσετε να παλεύετε για τα όνειρα σας με το ίδιο πάθος όπως κάνετε ως τώρα.

Την ίδια μέρα είχαμε την τιμή να μας επισκεφτεί στο Κολυμβητήριο της Ξάνθης ο τεχνικός διευθυντής Κολύμβησης στην ΚΟΕ κύριος Βαγγέλης Κοζομπόλης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Μαραθώνιας Κολύμβησης κύριος Σπύρος Γιαννιώτης να δούνε τις αθλητικές εγκαταστάσεις από κοντά και να συνομιλήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Στη συνέχεια στο Κολυμβητήριο της Καβάλας ενημερωθήκαμε για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, έγινε μια σύντομη αποτίμηση της περσινής χρονιάς, ενημερώθηκαν για τους στόχους που έχουν τεθεί, τον φετινό σχεδιασμό και τα πλάνα για το μέλλον, ενώ τέθηκαν και τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Ο Τεχνικός Σύμβουλος Μαραθώνιας Κολύμβησης Κ.Ο.Ε., Σπύρος Γιαννιώτης, παράλληλα με τις παραπάνω δράσεις, συνομίλησε με τους αθλητές μας για τις εμπειρίες και τα βιώματα του μέσα από τον αθλητισμό και την συμμετοχή του σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.

Πάντα ψηλά , Πάντα μπροστά
  • ΚΟΞ Never Stop!!
  • Το ΔΣ του
  • Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου