ΔώΣΤΕ ΣΤΟΝ Φερτούν! Την φύλαξη των νεκροταφείων της Ξάνθης από τους βανδαλισμούς των Δροσεριτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν πάει άλλο! Σπάζουν τα τζάμια των αυτοκινήτων και κλέβουν ότι βρουν μέσα, «ρημάζουν» τους τάφους και βανδαλίζουν κι όταν πιάνουν κάποιους, επειδή είναι ανήλικοι τους αφήνουν... ελεύθερους!
Δεν πάει άλλο! Σπάζουν τα τζάμια των αυτοκινήτων και κλέβουν ότι βρουν μέσα, «ρημάζουν» τους τάφους και βανδαλίζουν κι όταν πιάνουν κάποιους (η αστυνομία), επειδή είναι ανήλικοι τους αφήνουν... ελεύθερους!

Ξεχείλισε η υπομονή όλων τα Ξανθιωτών με τα δυο απανωτά χτυπήματα νεαρών Δροσεριτών που μπήκαν ΜΕΣΑ στα δημοτικά νεκροταφεία και αφού έσπασαν τα τζάμια δυο αυτοκινήτων κάποιων ανθρώπων, που ήταν εκεί για να ανάψουν ένα κεράκι στους συγγενείς που έχουν εκεί, έγιναν καπνός μπροστά μάλιστα στα μάτια των «θυμάτων»!

ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ

Καταγγελία 1η. Στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου η ηρωϊκή Μάνα η Αραμπατζόγλου αφού κατήγγειλε τον Δήμο και τον Δήμαρχο για αδιαφορία, αποκάλυψε ότι πήγε με την κόρη της να ανάψουν ένα κεράκι στο γιο και αδελφό της που πρόσφατα έχασαν, για να δουν μπροστά στα μάτια τους 2-3 μικρούς Δροσερίτες να σπάζουν το τζάμι του παρκαρισμένου αυτοκινήτου μέσα στα νεκροταφεία και να κλέβουν την τσάντα που είχε μέσα με το πορτοφόλι της και τα 200 ευρώ που βρίσκονταν σε αυτό. Και εξαφανίστηκαν γρήγορα...

Όπως είπε η ίδια, «παρόμοιος βανδαλισμός είχε γίνει και πάλι μέσα στο νεκροταφείο πριν 2-3 μέρες, με δράστες πάλι ανήλικους Δροσερίτες».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου