Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής παρουσία Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, απών ο Ντελή Ριτβάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 



Δεν προσκάλεσε ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν, για να μην "παρεξηγηθεί" ο πρώην Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ, που είχε έρθει πρώτος την πρώτη Κυριακή στις εκλογές του 2019 με ποσοστό 31.75% έναντι 27.15% του Ντελή Ριτβάν!
Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου, ο οποίος αποχωρεί μετά από πέντε χρόνια θητείας, παρέθεσε το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου η Συμβουλευτική Επιτροπή Μειονότητας Θράκης.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Μουσταφά Τράμπα αντίστοιχα, η πρόεδρος του ΚΙΕΦ Τσιγδέμ Ασάφογλου, η σύζυγος του ιδρυτή του ΚΙΕΦ Ισίκ Σαδίκ, ο Βουλευτής Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, οι Αντιπεριφερειάρχες Αχμέτ Ιμπράμ και Ταρκάν Μουλταζά, ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Μολλά Ισά Ριτβάν, ο Δήμαρχος Αρριανών Αχμέτ Ριτβάν, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αρριανών Ερδέμ Χουσεΐν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Τζανέρ Ιμάμ.

Αντίθετα ήταν απών ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν που μάλλον δεν προσκλήθηκε για να μην "παρεξηγηθεί" το φαβορί στις επόμενες δημοτικές εκλογές και πρώην Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ που είχε έρθει πρώτος στις εκλογές του 2019 με ποσοστό 31.75% την πρώτη Κυριακή!

Στον χαιρετισμό του, ο απερχόμενος Τούρκος Πρόξενος εξέφρασε τη χαρά του που υπηρέτησε στη Θράκη, δηλώνοντας ότι βίωσε «τόσο όμορφα όσο και οδυνηρά γεγονότα κατά τη διάρκεια της θητείας του», ενώ εξέφρασε την πίστη ότι «οι μειονοτικοί θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για το νόμιμο σκοπό τους», καλώντας τους να είναι σε «ενότητα και αλληλεγγύη».

«Παρείχε σημαντικές υπηρεσίες προς τη Δυτική Θράκη και την τουρκική μειονότητα», τόνισε με τη σειρά του ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπράημ Σερήφ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στη μελλοντική του επαγγελματική καριέρα», προσθέτοντας ότι «θα είναι πάντα στις καρδιές των δυτικοθρακιωτών».

Μετά τις ομιλίες, ο πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ιμπραήμ Σερήφ απένειμε πλακέτα στον Μουράτ Ομέρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου