Και πάλι Πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας ο Πάνος Αμβροσιάδης- Λύρατζη, "βγάλε" το νέο .. "σκάνδαλο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το "γάντι" στον Λύρατζη βγάζει πλέον ο αντιδήμαρχος Ξάνθης Πάνος Αμβροσιάδης, αναλαμβάνοντας εκ νέου Πρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης, μετά την παραίτηση του Σταμάτη Σταματιάδη και θεωρείται το πλέον "έμπιστο" πρόσωπο του αν' αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, κύκλοι προσκείμενοι στον Πάνο Αμβροσιάδη, προκαλούν πλέον τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλη Λύρατζη να "βγάλει" στο φως το νέο .. "σκάνδαλο" που υπαινίσσεται για το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας  και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του!  Σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα στο προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης.

Και αφορούν πρώην αντιδήμαρχο ή .. πρώην αντιδημάρχους, αφού η Κατερίνα Μανά ως "ανακρίτρια| δεν κάλεσε όλους τους αντιδημάρχους που διετέλεσαν από 1/1/2014,  ενώ η "υπάλληλος" που εμπλέκεται "μπλέκει" κι άλλα ονόματα..!

Το θέμα είναι λοιπόν αν θα υπογράψει τον εκκρεμή ισολογισμό....που αφορά την περίοδο του πολύκροτου "σκανδάλου" στο Δήμο Ξάνθης!  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου