Η "στροφή" 180 μοιρών του Γ. Τσιτιρίδη στο θέμα του ΣΔΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Είναι θλιβερό να βλέπω τις "σκιές" να γερνούν και να μην έχουν ακόμη καταλάβει ότι, τα απλά πράγματα μετράν στη ζωή! Κι οτι στη ζωή, δεν γίνεσαι .... αλλά γεννιέσαι Μαχητής!

Μάλλον έκαναν ή θα κάνουν πίσω οι Δήμαρχοι Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης και Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου για το θέμα του ΣΔΑΝ Ν. Ξάνθης, αφού φαίνεται πως…. παρ-ενέβησαν μετά τον ντόρο που ξεσηκώθηκε, υψηλές δυνάμεις!

Και με το πρόσχημα ότι «μειώνονται» αισθητά πλέον τα .. αιτούμενα λεφτά (σ,σ, Θα πληρώνουν δηλαδή πολύ λιγότερα ως Δήμοι στον ΣΔΑΝ...) "διέσωσαν" πλην του Τσέπελη και τον Στέλιο Γουναρίδη στη θέση του Προέδρου, ενώ θα τους δώσουν και απορριμματοφόρα, οπότε οι δυο Δήμαρχοι κάνουν ΠΙΣΩ!!!

-Τουτέστιν ο ΣΔΑΝ Ν. Ξάνθης δεν κλείνει, ο Στέλιος Γουναρίδης παραμένει υψηλόμισθος Πρόεδρος και ο  Δήμαρχος Τσέπελης συνεχίζει να έχει το επάνω χέρι! 

Χωρίς να φοβάται .ότι ο Στέλιος θα την "κάνει" και θα...πάει στον δημοτικό συνδυασμό - δέος! 

Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση του ΣΔΑΝ ήταν κανονικά παρών ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης, όπως φυσικά και ο αντιπρόεδρος του Θωμά Μίχογλου ο Γιουβατζίκ, και …φύγαν στο τέλος όλοι ευτυχισμένοι!

*Ευτυχής ο Γ. Τσιτιρίδης αφού έχει την «ψευδαίσθηση» ότι τους…»δουλεύει» όλους και παραμένει παράλληλα και ο.... εξυπνότερος όλων!

Αλλά για το θέμα αυτό, μια άλλη φορά…! Πανευτυχής ο Τσέπελης γιατί δεν θα του "φύγει" ο Στέλιος Γουναρίδης που ωστόσο με όποιον πάει, αυτός....ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ να εκλεγεί ή να επανεκλεγεί  Δήμαρχος

Και περισσότερα για τα ενταύθα δημοτικά μη με ρωτάτε. Μέχρι το...Πάσχα έχουμε καιρό πολύ!

*Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Τσέπελης θεάθηκε (στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης 1 Νοεμβρίου…), να τα λέει με την γυναίκα του Χατζηευαγγέλου και την αντιΜίχογλου πλευρά επί ώρα, απέναντι από την  ταβέρνα του Μάκη Τοπαλίδη! Αν και το βλέμμα του, ήταν συνεχώς απέναντι...

-Καθότι περισσότερο τον ενδιέφερε όλη την ώρα της κουβέντας, να βλέπει…ποιοι μπαινοβγαίνουν στο απέναντι .... λογιστικό γραφείο! Αντί της απειλής ότι θα ...  "σβήσει" τον Μίχογλου που διατύπωσε και στον Δαλάτση, ώστις θέλει να .... ξανα-κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου!

*Και στο καλό νέο του νέου Μήνα. Πήρε την άδεια λειτουργίας της Ξανθίππης ο Μάκης Τοπαλίδη και ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα!

Αλλά και για Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

-Μη ξεχάσει βέβαια ο Μάκης από τώρα να καλέσει και τον….Παναγιώτη Ταρενίδη! Άντε και καλά κρασιά..... Κυριάκος Παπαδόπουλος ή Τσεγγελίδης δεν έχει σημασία. Παρά μόνο το αποτέλεσμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου