Περίεργα προεκλογικά παιχνίδια του Περιφερειάρχη Χρ. Μέτιου με την Τουρκία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σε περίεργα – και με ανάλογη άγνοια κινδύνου – παιχνίδια επιδίδεται προεκλογικά ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος με Τούρκους παράγοντες στη Θράκη.
Άλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί η υποδοχή και η “φιλοξενία” ενός αλλυτρωτικού και παράνομου συλλόγου στο γραφείο του, τον περίφημο “ΑΘΛΗΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΣΤΗ ΔΗΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ””.

Σε μία περίοδο όπου οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται στα “κόκκινα¨, που η Τουρκία προσπαθεί και βάζει πόδι σε κάθε γωνιά της Θράκης, έχοντας χρηματοδοτήσει κάθε στοιχείο πολιτισμού και αθλητισμού για να έχει πρόσβαση στην κοινωνία της μουσουλμανικής μειονότητας, ο κ. Μέτιος επιδίδεται σε “ανοίγματα” προεκλογικού χαρακτήρα, θέλοντας και ελπίζοντας έτσι να κερδίσει ψηφοθηρικό έδαφος στις επικείμενες εκλογές.
  • Η συνάντηση
Οι τουρκοσυνείδητοι μουσουλμάνοι της Κομοτηνής και του συγκεκριμένου σωματείου που ιδρύθηκε ελέω της ασχετοσύνης συγκεκριμέμων υπηρεσιακών παραγόντων, επαίρονται ότι κάνουν συναντήσεις υψηλού επιπέδου, μία εκ των οποίων είναι αυτή με τον κ. Μέτιο.

Ιδού και η ανάρτησή τους:

  • Τι συνέβη λίγες ώρες πριν όμως;
  • Με τον Τούρκο Πρόξενο
Οι κύριοι του Συλλόγου που συναντήθηκαν με τον κ. Μέτιο, είχαν νωρίτερα – και λογικό – συνάντηση με τον Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή κ. Ομέρογλου, ο οποίος όχι μόνο στηρίζει οικονομικά τον εν λόγω Σύλλογο, αλλά παραδίδει και αναμνηστικά δώρα, αναδεικνύει το έργο των ομοθρήσκων του προς την Τουρκία και έτσι ελέγχει και καθοδηγεί κάθε τους κίνηση.

Ιδού και η δεύτερη – προς απόδειξη – ανάρτηση:


Μετέφεραν μήνυμα;

Η ύπαρξη αυτού του Συλλόγου στη Ροδόπη, διόλου τυχαία δεν είναι και μάλιστα λίγους μήνες πριν την διενέργεια των τριπλών εκλογών σε εθνικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Τι μπορεί να συζήτησαν λοιπόν ο κ. Μέτιος με τους εκπροσώπους ενός αμφισβητούμενου Συλλόγου – αλήθεια ο Περιφερειάρχης βλέπει με την ίδια λαμπρότητα τους χριστιανικούς συλλόγους στα γραφεία του ή τον ψάχνουν και αναζητούν το ραντεβού τους επι ματαίω – με συγκεκριμένους αντεθνικούς σκοπούς και προερχόμενο απο το Προξενείο;

Τι μήνυμα και τι είδους πολιτικές δοσοληψίες μπορεί να έχει ο κ. Μέτιος με τα σωματεία και τους συλλόγους που ελέγχει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής;

Πόσα ακόμα θα δώσει ο κ. Μέτιος για την επανεκλογή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου