Το μπερδεμένο "σήμα" στσο ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ στην είσοδο της Π. Πόλης και οι ...αμνήμονες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ» ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ

ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ Π. ΠΟΛΗΣ


Το σήμα που βρίσκεται στο «Πρώτο Σκαλί» του Τσέπελη σχολιάζει συνδημότης μας και ρωτάει μάλιστα τι κάνει ο… Δήμος και η αστυνομία!! Ξεχνώντας προφανώς ότι το συγκεκριμένο σήμα βρίσκεται στη γωνία του μαγαζιού του Δημάρχου:

Διαβάστε το σχόλιο του αλλά και το σχόλιο συνδημότισσας:

«Σταύρος Πάλλης: Πάνω αριστερά βλέπουμε δύο σήματα το πρώτο μας λέει ότι απαγορεύεται η είσοδος στα όχημα, το δεύτερο ότι είναι και πεζόδρομος . Όλοι αυτοί που μπαίνετε στην παλαιά πόλη αυτά τα δύο δεν τα βλέπετε! Άμα προκαλέσετε κάποιο ατύχημα τι θα πείτε δεν τα είδα! Από το 1992 είναι εκεί! Σας παρακαλώ τηρήστε τον κώδικα διαβάστε τι πρόστιμα έχει όταν μπαίνουμε σε μονόδρομο και παρκάρουμε σε πεζόδρομο , δεν είναι δικαιολογία το θα κάνω δύο λεπτά! δεν χρειάζεται να επέμβει η αστυνομία για τα αυτονόητα!

-KiKi Sot: Το θέμα είναι αυτές οι πινακίδες αν αφορούν και τους δύο δρόμους είναι σε λάθος σημείο, γιατί όπως έχουν τοποθετηθεί φαίνεται ότι αφορούν τον αριστερό δρόμο, και αν όντως είναι επίσημα πεζόδρομος η παλιά πόλη κάτι πάει λάθος και όλοι εμείς που περνάμε ανά διαστήματα είμαστε παράνομοι, και οι τοπικές αρχές κάνουν κάτι λάθος που δεν έχει γίνει σαφές αυτό στο κόσμο».

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΛΙΓΑΡΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ!

Και ιδού και το ( πολύ σωστό…) σχόλιο του Γιώργου Συλιγαρδάκη για όσους δεν έχουν μνήμη:

«Syligardakis George: Όσο κι αν φαίνεται σε κάποιους παράξενο η πινακίδα αυτή μπήκε προσχηματικά. Αυτό το ξέρουν όλοι: μόνιμοι κάτοικοι, καταστηματάρχες και μη μόνιμοι κάτοικοι. Γι' αυτό και την παραβιάζουν συστηματικά. Υποτίθεται ότι θα ήταν το πρώτο βήμα σε μία σοβαρή και ισορροπημένη αντιμετώπιση του ζητήματος πρόσβασης στην Παλιά Πόλη ώστε και οι μόνιμοι κάτοικοι να εξυπηρετούνται αλλά και ο οικισμός να παραμείνει τουριστικά ζωντανός από την άποψη της επισκεψιμότητας. Τελικά το μόνο που έγινε ήταν να τοποθετηθεί βιαστικά η εν λόγω πινακίδα και να μην εφαρμοστεί τίποτε από όσα συζητήθηκαν ή προέβλεπε η σχετική κυκλοφοριακή μελέτη που είχε εκπονηθεί. Μην κάνουμε σήμερα λοιπόν τους ξαφνιασμένους που δεν γίνεται σεβαστή. Επιφυλάχθηκε σε αυτή την απαγόρευση ό,τι επιφυλάσσεται σε κάθε μισοτελειωμένη δουλειά: απλά αγνοήθηκε...!».

-Μην κάνουν λοιπόν ορισμένοι ότι… σήμερα «ανακάλυψαν» κάποιοι το κραυγαλέο λάθος με την «πινακίδα» στο μαγαζί «Πρώτο Σκαλί» του Δήμαρχου Τσέπελη…!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου