Και μόνος του να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος ο Τσέπελης, πάλι θα... «χάσει»! 3 όλοι κι όλοι στη Σταυρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Λίγες μέρες αφ’ ότου οι αντιδήμαρχοι ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ τον «φωτογραφικό» Ευρωπαϊκό (!) διαγωνισμό των 10 εκατομμυρίων ευρώ του Ι. Καμαρίδη στη ΔΕΥΑΞ μετά την απόρριψή του από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αντιδήμαρχοι μέλη έλεγαν δημόσια, «αν χάσει ο Τσέπελης τον Δήμο θα τον χάσει εξ’ αιτίας γιατρού», νάτες και οι... νέες φωτογραφίες!
  • Διότι εκ δόλου ενήργησε...


Ιδού οι νέες φωτογραφίες!!!

Ο Τσέπελης με τον γιατρό πήγαν στη Σταυρούπολη με τον αντιδήμαρχο Τόλη Ελευθεριάδη που... «καταψηφίζει» ανοιχτά για τον Διαγωνισμό τον Ιπποκράτη Καμαρίδη και μάλιστα ζητάει (και αυτός αλλά και οι υπόλοιποι να γίνει νέος διεθνής διαγωνισμός...).

Και φωτογραφήθηκαν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ... Δύναμη για το Αύριο!

*Διαβάζω λοιπόν σε δελτίο τύπου που μας έστειλε ο Δήμος του Τσέπελη και... ανατριχιάζω!


«Την Σταυρούπολη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, με την ευκαιρία της εγκατάστασης και λειτουργίας ενός μεγάλου ηλεκτροπαραγωγικού ζεύγους, το οποίο δίνει λύση στα χρόνια προβλήματα παροχής νερού στην ευρύτερη περιοχή, εξαιτίας των διακοπών ρεύματος.
  • Το έργο δόθηκε επισήμως σε λειτουργία με την τέλεση αγιασμού».
*«Τον Δήμαρχο, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ιπποκράτη Καμαρίδη και τον αντιδήμαρχο της ΔΕ Απόστολο Ελευθεριάδη, υποδέχτηκαν οι συνδημότες μας με χαρά και έκδηλη ικανοποίηση....».


Και βλέπω τι λέτε; Τον Τσέπελη με τον Πρόεδρο των 1.710 ευρώ Ιπποκράτη Καμαρίδη συν την αντιμισθία των 500 ευρώ από το Δροσερό, συν τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις στην γνωστή εταιρεία με τις off shore στην Κύπρο!!!

Σαν να μην συνέβη τίποτα... φωτογραφία με τον παππά που κάνει τον αγιασμό, το «τρίο» Τόλης Ελευθεριαδης. Τσέπελης και ο Πρόεδρος Ι. Καμαρίδης

Και ούτε έναν από τους συνδημότες που τους υποδέχτηκαν με χαρά!!! ΟΥΤΕ έναν! Και γι’ αυτό στο δελτίο τύπου έστειλαν μόνο τον... παππά που έκανε τον αγιασμό!


Επαναλαμβάνω λοιπόν την ξεκάθαρη θέση μου, επειδή Αντιδήμαρχοι επιμένουν να ισχυρίζονται και να λένε ανοιχτά ότι «αν ο Τσέπελης χάσει τον Δήμο θα φταίει ο... γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης, των δυο εκτός έδρας ταυτόχρονα, της αντιμισθίας των 1.710 ευρώ κλπ», τους απαντάω εδώ και τώρα!!

Και μόνος του να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος ο Τσέπελης, πάλι θα... «χάσει» και πανηγυρικά! Ακόμη δηλαδή κι αν δεν κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο ΠΒΠ (Παναγιώτης Πεντζουρίδης) με το ΔΗΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, ή ο Σάββας Μελισσόπουλος, ή ο Βογιατζής!!!

-Και ΜΟΝΟΣ του να κατέβει ακόμη και με την ισχυρή στήριξη του Μέτιου και του Αντώνη Πασχάλη με την... ποδιά. ή χωρίς αυτήν, πάλι θα χάσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου