Μουντιάλ 2022-Παγκόσμιο ΣΟΚ: Τα… έχασε και ο διεθνής Τύπος-Ιστορικές στιγμές και ρεκόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Παγκόσμιο ΣΟΚ προκάλεσε η ήττα της Αργεντινής στην πρεμιέρα της με 2-1 από τη Σαουδική Αραβία για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Η ήττα της ομάδας του Μέσι κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου, τον γύρο του διαδικτύου, με τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες να αναφέρονται στο «κάζο».

Η ομάδα του Σκαλόνι έχασε μάλιστα με ανατροπή.

Η «Ole», στην Αργεντινή, κάνει λόγο για «παγκόσμιο πραξικόπημα», ενώ από την πλευρά της η βρετανική Daily Mail αναφέρεται στον τίτλο του βασικού κειμένου της, με το γνωστό τραγούδι «Don’t cry for me Argentina».

«Πλήγμα.

  • Από αυτά που θα αφήσουν σημάδι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Γιατί το αποτέλεσμα, πραγματικά, είναι σχεδόν το λιγότερο.
  • Η έλλειψη αντίδρασης, η έλλειψη πάθους και πίεσης, η έλλειψη αμυντικής σταθερότητας.
  • Η Αργεντινή έχασε πολύ περισσότερα από ένα ματς με τη Σαουδική Αραβία.

Ξέχασε τις δικές της ποδοσφαιρικές αρχές στα αποδυτήρια και ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον χειρότερο τρόπο», γράφει μεταξύ των άλλων η «Ole» για την ήττα στην πρεμιέρα της «Αλμπισελέστε», στο βασικό της κείμενο.

Για «ιστορικό πυροτέχνημα» κάνει λόγο η ισπανική Marca και συμπληρώνει «Γιατί το ποδόσφαιρο είναι ανεξιχνίαστο».

Το «Kicker» στη Γερμανία κάνει λόγο για «διπλό χτύπημα» και αναφέρει ότι «Η Σαουδική Αραβία νικά το φαβορί για τον τίτλο Αργεντινή».

Η ιταλική ιστοσελίδα sportmediaset.it επισημαίνει ότι «οι δύο σκόρερ της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Σέρι και Αλ Ντοσαρί, κάνουν τον Μέσι να κλάψει».

Υπενθυμίζεται ότι η Αργεντινή ήταν αήττητη εδώ και μια τριετία και απείχε δύο ματς από το απόλυτο ρεκόρ των 38 σερί αγώνων δίχως ήττα. Φευ…

  • Απίστευτη ήττα από κάθε άποψη.









































Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου