Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, ντροπή για το VAR» – Τι δήλωσε ο Μίτσελ μετά το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε 2-1 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο προπονητής του Δικέφαλου, Ράζβαν Λουτσέσκου, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του και στάθηκε στη φάση του 62ου λεπτού όπου ο ρέφερι της αναμέτρησης αναίρεσε την απόφασή του για τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στη «διπλή» ανατροπή του Ολιβέιρα από τους Τζολάκη και Μπα:

«Το παιχνίδι πήγε όπως περίμενα. Ελέγξαμε το ματς. Κάναμε κάποια λάθη, οπισθοχωρήσαμε, αντέξαμε στην πίεση, ισορροπήσαμε την κατάσταση και παίξαμε καλύτερα στη συνέχεια.

Είναι μια νίκη που αξίζαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

Θέλω να σταθώ σε ένα σημείο. Δεν είχε δοθεί πέναλτι σε εμάς σε προηγούμενο παιχνίδι, σήμερα αυτό ήταν 10 φορές περισσότερο πέναλτι.

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται με το VAR. Είχαμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Έχω δει διαλέξεις διαιτητών από την Ομοσπονδία. Δίνονται πέναλτι που είναι ντροπιαστικά.

Ξέχασα να μιλήσω για το πέναλτι στον Κωνσταντέλια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο στη συνέχεια πήρε πίσω το VAR. Δίνονται πολύ χειρότερα πέναλτι για τις ομάδες της Αθήνας».

Μίτσελ: «Ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου»

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Μίτσελ

Ο Μίτσελ από πλευράς του υπογράμμισε πως η ομάδα του ήταν κατώτερη του ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να δωρίζει παιχνίδια, όπως το αποψινό:

«Είναι κακό αποτέλεσμα, η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο, ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου μας στην περιοχή και το πληρώσαμε» είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και προσέθεσε για το αν οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να επιστρέψουν από το -10 της βαθμολογίας:

«Πάντα υπάρχουν πιθανότητες, αν κάνουμε σωστά τα πράγματα, αν πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Δεν μπορούμε να δωρίζουμε παιχνίδια σαν αυτό που κάναμε σήμερα».

Όσον αφορά στην αλλαγή του Χάμες απάντησε: «Ο Χάμες ένιωσε κούραση και θέλαμε κάποιον με περισσότερη ενέργεια εκείνη την στιγμή και για αυτό επιλέξαμε τον Βαλμπουενά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου