Super League 1: «Ανώμαλη προσγείωση» στο Βόλο για τον Άρη, μέσα σε 4 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια


Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Άρης στον Βόλο από τον ΝΠΣ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 2-0 στο πρώτο μέρος, αρχικά με τον Ντέλετιτς στο 26ο λεπτό και μάλιστα ισχυροποίησαν το προβάδισμά τους πετυχαίνοντας λίγο αργότερα και δεύτερο τέρμα.

Συγκεκριμένα στο 30’ ο Μπαριέντος ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Οζέγκοβιτς σε ανατροπή του από τον Μαζικού.

Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του ρέφερι Βεργέτη να μην δείξει την κόκκινη κάρτα στον Ουές, για σκληρό μαρκάρισμα στον Εμπακατά στο 13ο λεπτό.

Δεν εκμεταλλεύτηκε την αποβολή των γηπεδούχων

  • Άρης Βόλος ποδόσφαιρο

Στο δεύτερο μέρος ο Βόλος σκόραρε και τρίτο γκολ στο 47’, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μεσκίδα, ωστόσο μετά από εξέταση VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 55’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Άλχο, ο οποίος ανέτρεψε τον Ιτούρμπε, έξω από την περιοχή, ενώ ο Παραγουανός ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Άρης αύξησε την πίεσή του και στο 67΄ ο Μαντσίνι επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο ο Κλέιμαν απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ, ενώ η μπάλα η οποία βρήκε και στο δοκάρι.

Στο 82΄ το σουτ του Εμπακατά από πλάγια θέση πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν.

Ο Άρης απείλησε και στο 87΄ με το σουτ από τον Ζερβίνιο μέσα από την περιοχή και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι, δίχως όμως να βρίσκει στόχο.

Μάλιστα ο Ιβοριανός επιθετικός του Άρη στο 90΄ επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κλέιμαν να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ, στο οποίο εκ νέου ο Μαντσίνι επιχείρησε απευθείας εκτέλεση, όμως η μπάλα πέρασε και πάλι κόρνερ από τον Κλέιμαν.

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεσκίδα (64΄ Ματίγια), Ντέλετιτς (70’ Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86΄ Κούτσιας).

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (46΄ Ενκουλού), Μαζικού, Νταμπό (68΄ Γκρέι), Ντιόπ (46΄ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Γκαρθία, Ιτούρμπε (79΄ Καμάτσο), Πάλμα (74΄ Ζερβίνιο).







































Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου