Η ημιμάθεια, είναι χειρότερη της αμάθειας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το μπαλάκι στην Αυτοδιοίκηση πετά με την απάντησή της η εταιρεία Helinik Train για το τουριστικό τρενάκι των Στενών του Νέστου. Όταν δεν μπορείς να καταλάβεις τι διαβάζεις, τότε η απάντηση είναι το «πού πας ρε Καραμήτρο…»

Φαγώθηκαν όλοι και άφησαν τις επιθέσεις κατά της εταιρείας των σιδηροδρόμων, γιατί όπως διαδίδουν δε θέλει και δεν έχει υποδομή για να λειτουργήσει το Τουριστικό Τρενάκι στα Στενά του Νέστου. Στην απάντησή της όμως, η Helinic Train αναφέρει πως στα σχέδιά της είναι να λειτουργήσει το τρενάκι, όμως δεν παραλείπει να πετάξει το μπαλάκι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σας μεταφέρω σήμερα ένα απόσπασμα από την απάντηση της Εταιρείας και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

«Η Hellenic Train, στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών της, έχει ως στόχο την ανάπτυξη τουριστικών διαδρομών και την ενεργοποίηση ιστορικών τρένων για την ανάδειξη και προβολή περιοχών με τουριστικό ενδιαφέρον σε όλη την ελληνική επικράτεια.

  Μεταξύ των ανωτέρω δράσεων είναι και η δρομολόγηση τουριστικού τρένου Δράμας – Ξάνθης. Η πρόταση τουριστικού τρένου Δράμα-Λευκοθέα Σερρών, δύναται και αυτή να εξεταστεί.

  Οι συγκεκριμένες δράσεις -όταν οι ανωτέρω συνθήκες το επιτρέψουν- πρέπει να πραγματοποιηθούν και με τη συνδρομή και αρωγή των τοπικών Φορέων για καλύτερα αποτελέσματα.

  Η Hellenic Train προτίθεται να έχει ενεργό ρόλο σε οποιαδήποτε βιώσιμη και υλοποιήσιμη πρόταση προκύψει για την ενεργοποίηση τουριστικών τρένων στις περιφέρειες Σερρών- Δράμας – Ξάνθης και την ανάδειξη των περιοχών αυτών ως τουριστικούς προορισμούς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου