Μπόσβελης: Εκτός του “Πάρτα Όλα” υπάρχει στην σβούρα και το “Δώστα Όλα”

Δεν υπάρχουν σχόλια


Είμαι περίεργος να δω την απάντηση που θα δώσουν οι υπουργοί για τον Κύριο "Πάρτα Όλα" των Μ.Μ.Ε.του δήμου μας
.

  • Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΣΒΕΛΗ

Έκανε την επερώτηση του στην βουλή των Ελλήνων από όσο διαβάσαμε ή ακούσαμε στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας σχετικά με το θέμα που έστειλαν στην επιστολή τους 9 Μ.Μ.Ε. ο κύριος Βελόπουλος.

  • Σχετικά σε άρθρο του στην εφημερίδα Αγώνας Ξάνθης αναφέρεται:
  • (Στη βουλή η “εξόντωση¨ μέσων ενημέρωσης της Ξάνθης

Ερωτήματα Βελόπουλου με αφορμή την επιστολή διαμαρτυρίας εκπροσώπων του έντυπου και του ηλεκτρονικού Τύπου της Ξάνθης που αναδεικνύουν την έλλειψη ισονομίας, όσον αφορά στην ελευθεροτυπία και στην ελεύθερη έκφραση – πληροφόρηση στην περιοχή τους

Είχε προηγηθεί η επιστολή διαμαρτυρίας 9 μέσων ενημέρωσης της Ξάνθης, ανάμεσα τους και ο “ΑΓΩΝΑΣ”, στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη και η αποχώρηση τους από τη συνέντευξη του στην Ξάνθη, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ εξόντωσης και προσπάθειας φίμωσης και ποδηγέτησης που δέχονται από την σημερινή δημοτική αρχή Ξάνθης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη, τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης και επί των Οικονομικών Μανώλη Φανουράκη, και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη. Αποτέλεσμα να έχουν υποστεί μια απίστευτα μεγάλη οικονομική βλάβη, να αντιμετωπίζουν έναν άνισο και αθέμιτο ανταγωνισμό, να έχει επιδεινωθεί σοβαρά η οικονομική τους κατάσταση, να μην μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα, το χαρτί, τους τσίγκους, τους εργαζόμενους και βασικά έξοδα από τα οποία εξαρτάται η επιβίωσή τους και να κινδυνεύουν με λουκέτο).

Παιδιά ήμασταν κάποτε όταν χρονιάρες μέρες παρακολουθούσαμε και παίζαμε ή παίξαμε οι περισσότεροι από εμάς με φασόλια ή φακές το γνωστό στους πιο πολλούς από εμάς παιχνίδι του Πάρτα Όλα.

Στην περίφημη σβούρα λοιπόν εκτός του Πάρτα Όλα που ήταν και η σημαντικότερη επιτυχία και τα έκανες σκούπα όλα υπήρχε και το πάρε 1, πάρε 2, αλλά και το βάλτε όλοι.

Είμαι λοιπόν περίεργος να δω την απάντηση που θα δώσουν οι υπουργοί για τον Κύριο <<Πάρτα Όλα>> των Μ.Μ.Ε.του δήμου μας.

Φταίει όμως αυτός ή για ακόμη μία φορά η Δημοτική μας αρχή εξυπηρετεί τα δικά της παιδιά;

Tελικά σήμερα διαπιστώνουμε όλοι μας ότι εκτός του <<Πάρτα Όλα>> υπάρχει στην σβούρα και το <<Δώστα Όλα>>.

  • Μπόσβελης Φ. Ιωάννης
  • Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου