Με πολύ κόσμο φέτος η εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ξάνθης, για τον καρκίνο του μαστού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Στα ροζ ντύθηκε το Ρολόι της Κεντρικής Πλατείας στην Ξάνθη το βράδυ της Πέμπτης (20/10) στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού που διοργάνωσε με τη στήριξη του Δήμου Ξάνθης ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης, «Παραμένοντας ΖΩΗροί»! 

Μάλιστα ειδικά φέτος ο κόσμος ήταν πάρα πολύς καθώς υπάρχει και μουσικό πρόγραμμα με μουσικές Μάνου Χατζιδάκι, έπαιξε μουσική η Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης και υπάρχει πολύ συγκινητική και όμορφη ατμόσφαιρα.

Μάλιστα τα μέλη του Συλλόγου φρόντισαν για τη διανομή ενημερωτικού εντύπου υλικού, με θέμα την πρόληψη, ενώ μύρισαν και κονκάρδες με το γνωστό ροζ σύμβολο ζητώντας την στήριξη των πολιτών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από το Δήμο Ξάνθης ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Πάνος Αμβροσιάδης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ηλίας Ασκαρίδης και πολύς κόσμος.

Έλαμψαν δια της ...απουσίας τους, σχεδόν όλοι οι...."αυγοφετέδες" που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε στο Λυκοδρόμιο. 









 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου