Τουρισμός για Όλους: Σήμερα η κλήρηση των voucher – Αναλυτικά η διαδικασία

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σήμερα (16/9) πραγματοποιείται η κλήρωση των voucher των 150 ευρώ για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους».

Αναλυτικότερα, το Υπουργείο Τουρισμού έχει ανακοινώσει ότι θα διαθέσει επιπλέον 200.000 voucher διακοπών, προκειμένου να τονωθεί η τουριστική αγορά ακόμη και τους χειμερινούς και φθινοπωρινούς μήνες σε  δημοφιλή θέρετρα.

Μάλιστα, όπως δήλωσε από βήματος της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εγκριθούν πρόσθετα κονδύλια, καθώς «μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη τουριστική σεζόν του καλοκαιριού θέλουμε να δώσουμε πρόσθετα κίνητρα για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, κυρίως μέσα από τη διεύρυνση του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”, ώστε να καλύψει ακόμη 200.000 νέους δικαιούχους».

Μάλιστα, μετά την κλήρωση των voucher, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν είτε με SMS είτε με mail, εντός 3-4 ημερών, και όταν πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για τις φθινοπωρινές ή χειμερινές τους διακοπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορήγηση των χρημάτων θα γίνεται άμεσα, με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Φυσικά, προϋπόθεση για τη χορήγηση των νέων voucher, οι δικαιούχοι οφείλουν να μην έχουν λάβει επιταγή κοινωνικού τουρισμού ή άυλη ψηφιακή κάρτα του προγράμματος «Τουρισμός για Ολους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου