Δεν μπορεί να κρύψει την τουρκοσυνείδησή του ο Ζεϊμπέκ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στο στόχαστρο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται εκ νέου σήμερα ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπεκ

Ο μουσουλμάνος βουλευτής, που προ ημερών απασχόλησε και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή την εκλογή ψευδομουφτή στην Ξάνθη, έδωσε συνέντευξη στην τουρκική τηλεόραση «Α Haber» και έσπευσε να διαβεβαιώσει τους συνομιλητές του ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα διακαιώματα της τουρκικής (σ.σ. έτσι την αποκάλεσε) μειονότητας στη Δυτική θράκη!

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Ο βουλευτής του κόμματος και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος Τάσος Χατζηβασιλείου σε ανάρτηση του την οποία συνοδεύει και από το σχετικό βίντεο σημειώνει: «Ο βουλευτής Ξάνθης του @syriza_gr Χουσεΐν Ζεΐμπέκ δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση: «Θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας». Επιτέλους, γιατί κόμματα της αντιπολίτευσης δείχνουν ανοχή σε τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις βουλευτών τους;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ παρέστη σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή με «ομογενείς» από την Ξάνθη, ενόψει της εκλογής ψευδομουφτή.

  • Δείτε την ανάρτηση του Τάσου Χατζηβασιλείου

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, ο κ.  Χατζηβασιλείου  είχε αναρτήσει στο Twitter σχετικά με την παρουσία του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη, ενόψει της εκλογής ψευδομουφτή:  «Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «(…) Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης (…)». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου