Δήμαρχος Ξάνθης: Συνεπείς απέναντι στην κοινωνία προχωράμε τις διαδικασίες για το ανοιχτό Κολυμβητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη και τον Πρόεδρο της Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.
 Αθανάσιο Λάπατα, προγραμματική σύμβαση με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών για το έργο: Προμήθεια και εγκατάσταση ανοικτού προκατασκευασμένου κολυμβητηρίου στον Δήμο Ξάνθης».

Το κολυμβητήριο, που θα γίνει στην περιοχή των Πετρελαιαποθηκών, θα αποτελέσει μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση για την κάλυψη των αναγκών που αφορούν στην εκγύμναση και αναψυχή των δημοτών, στην εκμάθηση κολύμβησης, καθώς και στην αποκατάσταση, μέσω κινησιοθεραπείας στο νερό, ατόμων με αναπηρία, ενώ θα υπακούει στις ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το έργο τυγχάνει εξασφαλισμένης χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Μετά το άνοιγμα του δημοτικού Κολυμβητηρίου, προχωράμε στη δεύτερη υπόσχεσή μας, με τη σύνταξη μελέτης σε σύντομο χρονικό διάστημα για την υλοποίηση του ανοιχτού Κολυμβητηρίου. Συνεπείς στον προγραμματικό μας σχεδιασμό, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας, την οποία υπηρετούμε», τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

  • Από το Δήμο Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου