ΤΣΕΠΕΛΗΣ: Σημαντική η συμβολή του Γ. Ζερενίδη στην παράδοση του παλιού Δημαρχείου. Τον ευχαριστώ απο καρδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 



Με τη φράση πρέπει να το πω, όπως το τόνισα και τον ευχαρίστησα και με την άδεια των δεξαμενών του δημοτικού κολυμβητηρίου Ξάνθης, οτι σημαντικότατη ήταν η συμβολή του αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη στην οριστική παράδοση του παλιού Δημαρχείου Ξάνθης.
Με τις γνώσεις, την επιστημονική του κατάρτιση και το συνεχές πήγαινε έλα στις υπηρεσίες της Αθήνας, έπαιξε σημαντικό ρόλο να ξεπεράσουμε πολλά τεχνικά εμπόδια που καθυστερούσαν επί χρόνια το έρογο.

Με λίγα απλά λόγια, ο Δήμαρχος Τσέπελης κάλεσε μάλιστα τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί, ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά από καρδιάς...

ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ... "ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ" ΤΟΥ ΖΑΚΟΝΗ!!



Την ίδια ώρα η "ισχυρή" διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης Κατερίνα Μανά την οποία ο Γιάννης Ζερενίδης κάλεσε σε απολογία για τις παρανομίες των "ανασκαφών" του Ζακόνη στα οικόπεδά του επί της οδού Λεωφ. Στρατού , απάντησε όπως αναμένονταν στον προϊστάμενο Αντιδήμαρχο χωρίς λέξη για την .. ταμπακιέρα, λέγοντας ότι "το έγγραφο που τους έδωσε η ίδια δεν του έδινε άδεια για τέτοιες εργασίες"...!

Προκειμένου να αποποιηθεί των δικών της ευθυνών ενώ ο προϊστάμενος της Πολεοδομίας Ξάνθης Μπάμπης Αβραμίδης, έχει καταγράφει ήδη όλες τις παράνομες εργασίες με εντολές του Γιάννη Ζερενίδη!

Συγχαρητήρια κι από μας στον αντιδήμαρχο Ξάνθης Γιάννη Ζερενίδη. Τον πλέον αξιόπιστο και μορφωμένο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Τσέπελη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου