Ντοκουμέντα! Μετά 5 χρόνια ο Ι. Καμαρίδης μίλησε στο Next! Ο Σάββας τα έπινε με τον Τσέπελη χωρίς τον...Φερτούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τρομερή ο ορχήστρα στο στέκι των Μικρασιατών


Ο Συντονιστής της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Θράκης-Μακεδονίας στο τραπέζι του Τσέπελη!


Ο ελέγχων -υποτίθεται- τις παρανομίες των αυτοδιοικητικών και πρωτίστως του ημέτερο Τσέπελη Συντονιστής Αποκεντρωμένης Ιωάννης Σάββας (πρώην ΠΑΣΟΚ) συνδιασκέδαζε με τον ...ελεγχόμενο Δήμαρχο Iskece!!! Αν θυμάστε τον είχε κάνει και...μήνυση ο Χασάν Ογλού με εντολές Τσέπελη όταν πήγε στο ΣτΕ πληρώνοντας χιλιάδες ευρώ!!! Στο στέκι των Μικρασιατών το βράδυ της Τετάρτης 7 Σεπτεμβρίου 2022

(σ.σ. Τον Φερτούν Τσέελη γιατί δεν τον βλέπω στο τραπέζι σας; Κοτζάμ μήνυση έκανε κατά του Σάββα και την....απέσυρε!)Ο Δήμαρχος Τσέπελης πέρασε απο το τραπέζι των "4" και έστελνε...φιλάκια στον Φάνη Παπαδάκια.


Στο τραπέζι της παράταξης των "4" μαζί με τον Πασχάλη Λύρατζη, τον Σάββα Μελισσόπουλο, τον Φάνη Παπαδάκη, τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου, τον Νίκο Ανταμπούρη και την Αριάνα Παπαϊωάννου κάθισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης, όταν μπήκε ως Μικρασιάτης στο στέκι του συλλόγου το βράδυ της Πέμπτης και σωστά "στράβωσε", αφού δεν τον προσκάλεσαν και είδε στο ίδιο τραπέζι να συντρώγουν ο Δήμαρχος Τσέπελης με τον πρώην Δήμαρχο Λάκη Στυλιανιδη και -το απίστευτο- τον...Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Σάββας Ιωάννης.

Ο Ιπποκράτης Καμαρίδης ξάφνιασε όμως και στις δηλώσεις που έκανε στο Next tv Θράκη-Μακεδονία μιλώντας με την ιδιότητα του πρώην Προέδρου του Συλλόγου Μικρασιατών και συγχαίροντας τον σύλλογο για την μεγάλη επιτυχία του στεκιού που σημειώνει κοσμοσυρροές κάθε βράδυ.


Ο επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ Γ. Χατζηθεοδώρου με τον Σάββα Μελισσόπουλο


Ο πλέον μαχητικός δημοτικός σύμβουλος και μέλος της ΔΕΥΑΞ Φάνης Παπαδάκης.


Και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου Ξάνθης Σταμάτης Σταματιαδης στους Μικροσιάτες.

Ο Ιπποκράτης Καμαρίδης στο τραπέζι της....αντιπολίτευσης, δίπλα στον Λύρατζη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου