Μ. Βορίδης: Ενισχύουμε τις υπηρεσίες των ΟΤΑ με προσωπικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στόχος μας να αξιοποιηθούν στο έπακρο και με ταχύτητα όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη της περιφέρειας

Αλλάζει το νομικό πλαίσιο για τη Δημοτική Αστυνομία και έχουμε προγραμματισμό για προσλήψεις έτσι ώστε όπου υπάρξει ζήτηση να καλυφθεί

Προχωρούμε στον διαγωνισμό προσλήψεων για τους ΟΤΑ που θα στελεχώσουν κατάλληλα με προσωπικό τις υπηρεσίες έτσι ώστε να υπάρχει απορροφητικότητα προγραμμάτων

Στην Ξάνθη βρέθηκε εχθές ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης και στα πλαίσια αυτής του της επίσκεψης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Όπως τόνισε ο κύριος Βορίδης: «Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη σε ένα πρόγραμμα επισκέψεων κυβερνητικών κλιμακίων σε ολόκληρη τη χώρα και είναι συνδεδεμένη με τη ΔΕΘ και την επίσκεψη του πρωθυπουργού εκεί. Παράλληλα πραγματοποιούμε συσκέψεις με φορείς διαφόρων τομέων προκειμένου να υπάρχει μια καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν και ζητούν επίλυση. 

Η δική μου επίσκεψη είχε να κάνει σχέση καθαρά με τον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο οποίος με αφορά και πραγματικά ήταν μια εποικοδομητική σύσκεψη αυτή στην Περιφέρεια, παρουσία του Περιφερειάρχη και των Δημάρχων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου