Με τη στήριξη των Ρώσων ο Ερντογάν στέλνει πρόσφυγες στον Εβρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σε μία αποκαλυπτική είδηση προχωρά σήμερα το Θρακικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχοντας συλλέξει πληροφορίες απο το εσωτερικό των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, για τον επιχειρούμενο υβριδικό πόλεμο με την μετακίνηση χιλιάδων Σύρων μεταναστών στα τουρκοελληνικά σύνορα του Εβρου.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η Ρωσία μέσω των μυστικών υπηρεσιών της, έχει εγκαταστήσει ειδικά μηχανήματα παρακολούθησης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες της Τουρκίας, σε όλη την περίμετρο του Εβρου και προς τα Βουλγαρικά σύνορα, με κύριο μέλημα να εκπέμπει αφενός χωρίς πρόβλημα η ηλεκτρονική εφαρμογή Telegramm και αφετέρου να μπορεί να υπάρχει καλύτερος συντονισμός στη μετακίνηση των χιλιάδων μεταναστών – προσφύγων.

Άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά σε στελέχη της ΜΙΤ, αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πέτυχε συμφωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Βλ. Πούτιν, να έχει τη σημαντική συνδρομή των μυστικών ρωσικών υπηρεσιών, που στην ουσία καθοδηγούν την αποδεκατισμένη ΜΙΤ, στην οποία έχει πάρει πολλά κεφάλια ο “Σουλτάνος” τον τελευταίο καιρό.

Αυτή η σημαντική εξέλιξη φέρνει την Τουρκία πιο κοντά στο επιδιωκόμενο σχέδιο, που είναι η απειλή της μαζικής εισβολής προσφύγων και μεταναστών στα Ελληνικά Σύνορα, με ότι αυτό συνεπάγεται, τη στιγμή κατά την οποία οι Ελληνικές Ενοπλες και όχι μόνο δυνάμεις βρίσκονται παρατεταγμένες και έτοιμες “δια παν ενδεχόμενο”, όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα και ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, κος Νίκος Χαρδαλιάς.

  • Γιατί βοηθάει ο Πούτιν τον Ερντογάν;

Ο Ρώσος Πρόεδρος, δεν κάνει ποτέ τυχαίες κινήσεις, ιδιαίτερα με τον Ερντογάν, που ξέρει πολύ καλά τα τρωτά και αδύνατα σημεία του, εκμεταλλευόμενος την διπλή και τριπλή στάση του απέναντι σε διάφορα διμερή και πολυμερή θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Για τον Βλ. Πούτιν, μία βοήθεια στην Τουρκία και ένα θερμό επεισόδιο στον Εβρο, θα “απαντήσει” στην Αμερικανική επέλαση στη Θράκη, που έχει κάνει ενεργειακή και αμυντική απόβαση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν απο τους δύο “συνεταίρους” της Μαύρης Θάλασσας.

Ο Πούτιν θέλει να πετύχει μέσω της Τουρκίας να εισβάλλει και αυτός στη Θράκη, παρ’ όλο που το εγχείρημα Ιβάν Σαββίδη την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δεν πέτυχε τα επιθυμητά για τη ρωσική πλευρά.

Ο “σύνδεσμος” του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ και πολλών πρώην συνεργατών του κ. Κοτζιά που σήμερα έχουν τεθεί “εν ύπνω” ή εκτός υπηρεσίας, δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που έκανε τις άλλες περιόδους και συνεπώς ο Πούτιν και οι άνθρωποί του στις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας αναζητούν νέους συνδέσμους, ακόμα και μέσα απο την Εκκλησία με Ιεράρχες που έχουν φιλορωσικές θέσεις και απόψεις.

Η έρευνα του Θρακικού Πρακτορείου Ειδήσεων συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου