Μπορεί να κάνει ότι κάνει... Είναι όμως Άξιος... Χριστιανός ο Δήμαρχος Τσέπελης! Και οι μετ’ αυτού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μπορεί να κάνει ότι κάνει... και να καθυβρίζει μάλιστα τους άλλους σε....αργκό γλώσσα όταν του διαμαρτύρονται για την λειτουργία του και ότι επιχειρεί την εξόντωση των οικογενειών τους, διότι είναι... δήμαρχος, τα λεφτά (του Δήμου..) είναι δικά του και τα δίνει όπου θέλει, αλλά όλα κι όλα! Είναι... άξιος Χριστιανός!! Και αναγνωρισμένος μάλιστα από τους Μητροπολίτες μας...

Τους ίδιους Μητροπολίτες που κάποτε χαρακτήριζαν "κατακτητές" της Γης μας τον Εφραίμ και την «παρέα» του και μετά πήραν μαζί τα... θυμιατά !!!

-Δείτε λοιπόν τον Δήμαρχο Τσέπελη που έσπευσε στο Πετροχώρι να προσκυνήσει με Ευλάβεια την Εικόνα της Παναγίας του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ που ήρθε από τον Άγιον Όρος στη Θράκη και έκανε... στάση και στη Ξάνθη -με το αζημίωτο φυσικά-, πόσο ... σεβάσμιος και σεμνός Χριστιανός είναι!

Μαζί με τις υπόλοιπες Αρχές του Τόπου και τους Ιεράρχες μας... Σεπτέμβριο του 2022

(σ.σ. Φυσικά και είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός. Και φυσικά όμως είμαι κατά του εμπορίου της Πίστης και της Θρησκείας μας!  Και των Εικόνων που βγάλανε στο μεϊντάνι εκμεταλλευόμενοι την Πίστη μας στο Θεό και τον Χριστό… Κι όμως με κατηγορήσει, δικαίωμά του. Φαρισαίος όμως δεν είμαι… και δεν θα γίνει ποτέ στη ζωή μου!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου