Ο Σκακιστικός Όμιλος τίμησε τον Δήμαρχο Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μια έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Ξάνθης, κατά την επίσκεψή του στο Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», όπου διεξάγεται το σκακιστικό τουρνουά, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Ο Δήμαρχος προσκλήθηκε από το ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης για να απονείμει τα βραβεία στους νικητές του τουρνουά BLITZ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Αντί γι’ αυτό, δέχτηκε ο ίδιος τιμητική πλακέτα, για τη στήριξή του, όλα αυτά τα χρόνια, στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Όμιλο για τη διάδοση του παιχνιδιού στην τοπική κοινωνία και την ανάδειξη σημαντικών αθλητών που τον οδήγησαν στην Α’ Εθνική.

Ο κ. Τσέπελης, που δέχτηκε με χαρά και συγκίνηση το «δώρο», καλωσόρισε τους διαγωνιζόμενους στην Ξάνθη -κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους νέους που ασχολούνται με το σκάκι- το οποίο, όπως είπε καλλιεργεί τις πνευματικές δεξιότητες του ατόμου, έχει όμως και πολιτιστική διάσταση.

«Η προσπάθειά σας είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αξία του εθελοντισμού. Στόχος μας να συγκεντρώσουμε αυτή τη μεγάλη “δύναμη”, που διαθέτει ο τόπος μας σε έναν πολυχώρο, που θα εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία όλων των εθελοντικών ομάδων και θα είναι, ταυτόχρονα, ένα ακόμα σημείο αναφοράς για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της Ξάνθης μας», τόνισε ο Δήμαρχος.

  • Από το Δήμο Ξάνθης 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου