Εξιχνιάσθηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένου στην Καβάλα – Του είχαν αποσπάσει 18.800 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Συνελήφθη ένας ημεδαπός Εξιχνιάσθηκε έπειτα από άμεσες προανακριτικές ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, απάτη που διαπράχθηκε την [08-09-2022] το πρωί στην Καβάλα από δύο ημεδαπούς σε βάρος ηλικιωμένου.

Ειδικότερα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού προσέγγισαν σε οικισμό της Καβάλας ηλικιωμένο και προσποιούμενος ο ένας εξ΄ αυτών τον εφοριακό υπάλληλο, με το πρόσχημα ότι συγγενικό πρόσωπο του παθόντα χρειάζεται άμεσα χρήματα για να αποφύγει περαιτέρω φορολογικές επιπτώσεις, τον έπεισαν να επιβιβαστεί στο όχημα του ενός δράστη.

Ακολούθως οι δράστες οδήγησαν τον παθόντα σε τραπεζικά καταστήματα της Καβάλας, όπου προέβη σε αναλήψεις χρημάτων συνολικού ύψους [18.800 ευρώ] τα οποία παρέδωσε στους δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Έπειτα από την καταγγελία του περιστατικού εκδόθηκαν σχετικές αναζητήσεις – έρευνες με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του ενός δράστη στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αττικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Βόλου και τη σύλληψή του από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας. Σημειώνεται ότι το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον δικαιούχο του. 

  • Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου