Σαμοθράκη: Βούλιαξε το περιηγητικό σκάφος “Θεοδώρα”, όταν έπεσε στα βράχια με επιβάτες πάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Παραλίγο τραγωδία στην Σαμοθράκη, όταν το περιηγητικό σκάφος “Θεοδώρα” που φέτος ξεκίνησε κρουαζιέρες γύρω από το νησί, έπεσε πάνω στα βράχια και βούλιαξε, έχοντας πάνω επιβάτες που κινδύνεψαν αλλά ευτυχώς αποβιβάστηκαν χωρίς παρατράγουδα τελικά.

Σύμφωνα με το e-evros,gr, όλα συνέβησαν στην περιοχή όπου βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής, λίγο πριν το κάμπινγκ όταν το συγκεκριμένο περιηγητικό σκάφος προσέκρουσε σε βράχια (δεν γνωρίζουμε αν οφείλεται σε λανθασμένο χειρισμό του καπετάνιου του), άρχισε να μπάζει νερά και τελικά βυθίστηκε.

Φυσικά επικράτησε έντονη ανησυχία στους επιβάτες, οι οποίοι ευτυχώς άμεσα αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν στην πόλη με λεωφορεία, αλλά το συγκεκριμένο σκάφος βούλιαξε.

Για το θέμα θα ακολουθήσει έρευνα από την Λιμενική Αρχή της Σαμοθράκης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και πως ακριβώς έγινε το ατύχημα.

Το προηγούμενο περιηγητικό “Θεοδώρα” είχε καταστραφεί από πυρκαγιά το 2017

Να θυμίσουμε ότι και το προηγούμενο περιηγητικό σκάφος “Θεοδώρα” με τον ίδιο ιδιοκτήτη, είδε καταστραφεί από πυρκαγιά πριν από πέντε χρόνια ακριβώς και συγκεκριμένα στις 6 Αυγούστου του 2017 στο λιμάνι της Σαμοθράκης, αλλά τότε δεν υπήρχε κόσμος επάνω Ο ιδιοκτήτης του έφερε φέτος νέο περιηγητικό, αλλά σχεδόν την ίδια ημέρα αυτό έπεσε πάνω σε βράχια και βούλιαξε, με επιβάτες επάνω αυτή την φορά.

Δείτε το χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου