Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης: Ικανοποίηση για την επιτυχία των αθλητών της, στις Πανελλήνιες εξετάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο ιστορικό Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης με ανακοίνωσή του, εκφράζει την χαρά και ικανοποίηση για την επιτυχία των αθλητών του στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

  • Αυτούσια ή ανακοίνωσή τους:

Τη χαρά και την ικανοποίηση του εκφράζει το Δ.Σ. του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης  για τις επιτυχίες των αθλητών του στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Εκτός από καλοί αθλητές, είναι και καλοί μαθητές. Αυτό απέδειξαν οι δύο αθλήτριες  του συλλόγου μας, που με τις επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2022, κατάφεραν να επιτύχουν την εισαγωγή τους στις σχολές που επιθυμούν, με καλή σειρά και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.

Η ικανοποίηση και η χαρά μας είναι μεγάλη, γιατί τα παιδιά αυτά επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις αξίες (εργατικότητα, υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα) και τις προτεραιότητες, που δίνουμε σαν σύλλογος στους αθλητές μας.

Συγκεκριμένα, η Τζούμα Ευαγγελία Evaggelia Tzouma  εισάγεται στη σχολή Επιστ. Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού  (Κομοτηνή) με σειρά επιτυχίας 3 και η Αντάς Σεδά  εισάγεται στην σχολή Επιστ. Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Σέρρες).

Η διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τις  δυο αθλήτριές του και τις οικογένειες τους, εύχεται υγεία, καλή πρόοδο στις σπουδές τους, πάντα επιτυχίες και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους.

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου