Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 στο Κατάρ: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ηαντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022, που θα γίνει στο Κατάρ, ξεκίνησε…
Πλέον, μας χωρίζουν περίπου 3,5 μήνες από το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της τετραετίας, που για ένα μήνα θα καθηλώσει μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης δισεκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, ο Αντ1 θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τους 64 αγώνες του Μουντιάλ του Κατάρ και σήμερα έγινε γνωστό πως θα «μοιραστούν» τα παιχνίδια μεταξύ ελεύθερης και συνδρομητικής τηλεόρασης.

Στην «ανοιχτή» συχνότητα όλα τα παιχνίδια από τα προημιτελικά μέχρι και τον τελικό.

Τα 12 από τα 16 νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μεταδοθούν από τον Αντ1, όπου κάθε συσκευή θα έχει πρόσβαση σε αυτά χωρίς καμία χρέωση.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα 4 από τα 8 παιχνίδια της φάσης των «16», που θα αρχίσουν στις 9 το βράδυ και όλοι οι αγώνες από τους προημιτελικούς μέχρι και τον τελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.


O ANT1+ θα μεταδώσει όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις 12:00 και στις 15:00, θα έχει πολλά παιχνίδια από τη φάση των ομίλων με 28 μεταδόσεις, καθώς και 4 απογευματινούς αγώνες (17:00) στη φάση των «16».


Οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η τελετή έναρξης και το Game 1 του Μουντιάλ, Κατάρ-Εκουαδόρ, θα μεταδοθούν ζωντανά από την ελεύθερη συχνότητα του Αντ1 στις 21 Νοεμβρίου.

Αν και το πρωτόκολλο θέλει την διοργανώτρια χώρα να δίνει το πρώτο χρονικά παιχνίδι του Μουντιάλ, οι Άραβες ζήτησαν από τη FIFA να μην παίξουν στις 12 το μεσημέρι, αλλά στις 6 το απόγευμα, ώστε πριν από τον αγώνα να ετοιμάσουν σόου με βεγγαλικά, για το οποίο είναι απαραίτητο το σκοτάδι, που θα έχει πέσει εκείνη την ώρα στη Ντόχα.

Την ίδια μέρα, ο Αντ1 θα μεταδώσει και το βραδινό παιχνίδι, ΗΠΑ-Ουαλία, όπως και όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο prime time (21:00) κατά τη διάρκεια του τουρνουά, με εξαίρεση κάποια παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής από τη φάση των ομίλων, που υπάρχουν δύο παιχνίδια ταυτόχρονα, τα οποία θα μοιραστούν σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Εκτός από τα 32 παιχνίδια που θα δείξει αποκλειστικά το ΑΝΤ1+, μέσα από την πλατφόρμα θα μεταδίδονται – παράλληλα με τον «ανοιχτό» ΑΝΤ1 – και τα άλλα 32 παιχνίδια, ώστε να είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσω της εφαρμογής σε όλες τις φορητές συσκευές.

Πέρα από τους αγώνες, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1+ θα περιλαμβάνει ζωντανές εκπομπές, καθώς και δεκάδες ώρες αποκλειστικού ποδοσφαιρικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου