Τάσος Κοντογιαννίδης: Κολυμβητικοί Αγώνες στα Κομνηνά Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με συμμετοχή  πολλών νεαρών  αγοριών και κοριτσιών από τα γύρω χωριά


Απροσδόκητο γεγονός στο  ορεινό χωριό Κομνηνά της Ξάνθης οι κολυμβητικοί αγώνες που διεξήχθησαν στην πολύ ωραία πισίνα του Ξενώνα «Ηνίοχος» που διευθύνει η κ. Αναστασία Φελεκίδου. Διοργανωτής των αγώνων που διεξήχθησαν σήμερα το μεσημέρι ο Κομνηνιώτης δημοσιογράφος- συγγραφέας κ. Τάσος Κοντογιαννίδης, ο οποίος, με την ενέργεια του αυτή έδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πληθώρα των νέων παιδιών που κατακλύζουν με τους γονείς τους τον Ξενώνα για να απολαύσουν την δροσιά της πισίνας.

Δήλωσαν συμμετοχή πολλά παιδιά, αγόρια και κορίτσια που πήραν μέρος    στους αγώνες σε τέσσερις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους.

Πριν από τους αγώνες, τους οποίους παρακολούθησαν πολλές δεκάδες γονέων από τα Κομνηνά και από τα γύρω χωριά, ο κ Κοντογιαννίδης απηύθυνε νουθεσίες στα αγόρια και τα κορίτσια να ασχολούνται στον ελεύθερο χρόνο τους με τον αθλητισμό, να έχουν την σωστή και πρέπουσα συμπεριφορά στην κοινωνία και να αποφεύγουν τις χυδαιότητες και τους τραμπουκισμούς που παρατηρούνται σε διάφορους νέους που σπιλώνουν τα νιάτα της πατρίδος μας μ’ αυτήν την συμπεριφορά τους, με την οποία εισπράττουν αρνητικά σχόλια και όχι επαινετικούς λόγους.

Στους τρείς πρώτους,  νικητές της Α΄ Κατηγορίας αγοριών και κοριτσιών και  στους πρώτους της Β΄ Κατηγορίας  απονεμήθηκαν σε όλους  κύπελλα.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

  • Α΄ Κατηγορία
  • Α΄ Αγόρια ηλικίας 11  ως 15 ετών

     1ος) Αλέξης Σπυρίδης

     2ος) Βασίλης Αντωνιάδης

     3ος) Ξενοφών Δερλής

  • Β΄ Κορίτσια ηλικίας 11 εως 15 ετών

      1η) Άννα- Μαρία Καρσανίδου

      2η) Μαριάννα Δημοπούλου

      3η) Τζένη Δημοπούλου

  • Β΄ Κατηγορία
  •  Α΄ Αγόρια ηλικίας 6 έως 10 ετών

      1ος ) Σήφης Αληγιζάκης

  •   Β΄ Κορίτσια ηλικίας 6 έως 10 ετών.

      1η) Φρειδερίκη Κυριακίδου

Μετά, μικροί και μεγάλοι συνέχισαν με βόλεϊ  στην πισίνα, αλλά δεν πέρασε μία ώρα, ο ήλιος κρύφτηκε, κατέφθασαν απειλητικά σύννεφα και άρχισε καταρρακτώδης βροχή που κράτησε ένα ημίωρο και πλημμύρησαν οι δρόμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου