ΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 802 8.8.2022 Η απάτη ???? της επιδότησης οικιακών συσκευών

Δεν υπάρχουν σχόλια


ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  802 8.8.2022

  • Η απάτη ???? της επιδότησης οικιακών συσκευών:
  • Ψυγείο που μέχρι πριν επωλείτο 549€, μόλις εφαρμόστηκε η επιδότηση τιμολογείται 976€.
  • Με την μέγιστη επιδότηση η τιμή πέφτει στα 551€.
  • Εδώ δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1. ή το κράτος δεν επιδοτεί πραγματικά και κάνει μαϊμού πολιτική παροχών με πλάτη των καταστηματαρχών, οπότε ορθώς κι αυτοί μετακυλούν το κόστος στον καταναλωτή, με τη μέθοδο της επαύξησης πάνω στην τιμή πώλησης, του ποσού που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ως επιδότηση.

Σκέψη που δεν είναι ουρανοκατέβατη αν θυμηθούμε και τα περίεργα που ζούμε, όπως και η προηγούμενη μεθόδευση, πως πρώτα τους άφησε να κλέβουν οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας και μετά τους φορολόγησε και μετά επιδότησε μέχρι 600 € τους καταναλωτές.

2. ή πράγματι επιδοτεί τους πολίτες η κυβέρνηση, οπότε οι καταστηματάρχες κερδοσκοπούν ασυστόλως κοροϊδεύοντας και την κυβέρνηση και τους πολίτες. Εκτσογλανισμός δηλαδή.

Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, χαμένος και εξαπατημένος είναι ο καλόπιστος πολίτης καταναλωτής, ή από την κυβέρνηση, ή από τους καταστηματάρχες, με τις ευλογίες ή το λιγότερο με την ανοχή της Κυβέρνησης και δη του καθ ύλην αρμόδιου Υπουργού Ανάπτυξης κου Α. Γεωργιάδη g-adonis@otenet.gr , a.georgiadis@parliament.gr.

Επιθυμούμε να έχουμε την θέση της κυβέρνησης σε αυτό, τις νέες ειδικές τιμές επιδοτούμενων ηλεκτρικών συσκευών, πράγμα που μπορεί να ελέγξει πολύ εύκολα, τόχει ξανακάνει, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος: Πλατεία Κάνιγγος, Τ.Κ.: 101 81, Τηλ.: 210 3332572, 380 86 64, Fax: 2103893400 gen-sec@gge.gr, ή να δει την περίπτωση κάποιος εισαγγελέας?

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου