O "άφαντος" βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης εμπαίζει τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών και με την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο … «άφαντος’ βουλευτής της Ν.Δ. Ξάνθης αφού από τον Ιούνιο 2019 μέχρι σήμερα κυρίως ασχολούνταν με επισκέψεις στο ιατρείο του ξαναχτύπησε από το fb

Ο … «άφαντος’ βουλευτής της Ν.Δ. Ξάνθης αφού από τον Ιούνιο 2019 μέχρι σήμερα κυρίως ασχολούνταν με επισκέψεις στο ιδιωτικό ιατρείο του και ήδη χαρακτηρίζεται ο "χειρότερος" βουλευτής τουλάχιστον της τελευταίας 50ετίας για τη Ξάνθη, "ξαναχτύπησε" με ανάρτηση στο  fb στην οποία τι μας λέει; Το...απόλυτο τίποτα!!! Επισκέφθηκε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Θεοδωρικάκο έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του και τον....ευχαρίστησε γι' αυτό (!), θέτοντας υπόψη του την επαναλειτουργία της Αστυνομικής σχολής Ξάνθης η οποία όπως ισχυρίζεται έκλεισε το 2012 (!), ενώ είναι γνωστό οτι αυτή απλά μετατράπηκε εν μία νυκτί σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών και προσφύγων!!! Ζήσε Μάη..... Και μ' αυτόν τον βουλευτή που ενδιαφέρεται πρωτίστως στο να μην έχει αξιόλογο και δυνατό ψηφοδέλτιο η Νέα Δημοκρατία στη Ξάνθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει την έδρα;;!!! 

  • Και αναλυτικότερα:

Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει πως είχε ο Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης, όπου έθεσε θέμα επαναλειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης και τίποτα άλλο!!! Σε λόγια δηλαδή να βρισκόμαστε!

Σε ανάρτησή του στο fb σημειώνει ο Σπύρος Τσιλιγγίρης τα παρακάτω, νομίζοντας ότι με ανέξοδα δελτία τύπου μπορεί να συνεχίζει να εμπαίζει τον Ξανθιώτικο λαό!

“Μόλις τελείωσε η συνάντηση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Είχα τη χαρά να συναντήσω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Ελευθέριο Οικονόμου, και να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Υπουργός και Υφυπουργός είναι άριστοι γνώστες των ιδιαίτερων απαιτήσεων της περιοχής και έχουν τη διάθεση να πράξουν τα μέγιστα.

Έθεσα το θέμα επαναλειτουργίας της Σχολής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης που παραμένει κλειστή από το 2012 . Εισέπραξα θετική ανταπόκριση και από τους δύο. Τους ευχαριστώ.”

-Τους ευχαριστείς γιατί πράγμα κύριε Τσιλιγγίρη; Επειδή έβγαλαν μια....φωτογραφία μαζί σου;;;!  Όταν δεν σου είπανε λέξη, αν και πότε θα επαναλειτουργήσει η αστυνομική σχολή Ξάνθης;;; 

Κύριε Σπύρο Τσιλιγγίρη, μέχρι πόσο ακόμη θα εμπαίζεις τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών; Που καλώς ή κακώς σε εξέλεξαν βουλευτή και από την ημέρα εκείνη, είσαι...άφαντος απο τα προβλήματα του τόπου μας;  Και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι επισκέψεις ασθενών στο ιδιωτικό ιατρείο σου και σε ποιους...γιατρούς στη συνέχεια θα τους κάνεις "πάσα" στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για εγχειρήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου